Femei de 10

La mulți ani, Mirabela Dauer!

Vă propunem ca, în această seară, să închinăm o cupă de șampanie sau măcar să ciocnim un pahar de vin în sănătatea Mirabelei Dauer, întru mulții ani în care sperăm să ne mai bucure cu cântecele sale.
Privighetoarea noastră, vocea de aur a muzicii ușoare românești își serbează astăzi ziua de naștere. Nu are importanță vârsta ei ( nu vom înțelege niciodată apetitul tabloizilor, pentru a dezvălui, cu clăbuci la gură, vârstele femeilor celebre, mai cu seamă ale celor care sigur nu simt nicio bucurie în a-și face public numărul de ani! ) . Vârsta Mirabelei chiar nu contează. Contează cântecele sale, cu care însuflețește la fel de eficient, de decenii întregi, milioanele sale de fani; apoi contează omul-Mirabela : unul frumos, vesel, pozitiv, generos și cald. Mirabela râde și plânge cu o sinceritate de multe ori dezarmantă. Crede în oameni, chiar dacă, de multe ori, aceștia ajung să o dezamăgească. Mirabela este o prietenă de nădejde, un umăr pe care poți să te sprijini sau măcar să plângi, de ți-e greu. Mirabela este un om harnic și serios. Este un artist profesionist până în ultima celulă a ființei sale. Și este harnică și tenace. Și mai e ceva. Mirabela nu are fițe. Este un om cu picioarele pe pământ, căruia gloria nu i s-a urcat la cap. N-o s-o vezi niciodată privind de sus pe nimeni, chiar dacă acest “de sus” pare a fi o ironie, asociat staturii sale mignone! Dar, după cum i se tot spune : esențele tari se țin în sticluțe mici! Iar “ sticluța Mirabela” este o astfel de esență tare. O esență tare și rară, a cărei mireasmă răzbate din sufletul său și din cântecele sale, cu care sperăm să ne bucure mulți ani de aici încolo!
La mulți ani să ne trăiești, minune a lumii noastre, voce de aur și suflet nepereche! La mulți ani, femeie de 10!
Vă invităm, așadar ca, de ziua Mirabelei noastre, să luați foc in fotoliul din odaie, să vă deschideți sufletul și să lăsați să pătrundă în el unul dintre cele mai frumoase cântece ale muzicii ușoare românești…

Publicitate