Femei de 10

10 lucruri pe care le poți face într-o secundă pentru a-ți face viața mai frumoasă!

1 secundă. Atât ai nevoie pentru a-ți face viața mai frumoasă și mai fericită. Nu crezi? Verifică lista de mai jos cu lucruri pe care le poți face într-o secundă și care îți vor aduce mai multă fericire zi de zi.

1.Zâmbește din tot sufletul.
Zâmbește mai des. Zâmbetul te poate face să te simți mai bine într-o secundă. Și poate fi molipsitor. Zâmbește-i din tot sufletul unui necunoscut de pe stradă. Sau unei persoane dacă este tristă, nervoasă sau îngrijorată.

2. Râzi cu poftă.
Se spune că zâmbetul este cel mai bun medicament natural. Dacă râzi în mod constant, vei fi mai fericit. Nu te rușina să râzi cu poftă, cel puțin o dată pe zi. Este bine pentru trup, minte și suflet.

3. Trage aer în piept.
Respiratul adânc este unul dintre cele mai bune căi de a reduce stresul și de a aduce din nou echilibrul în viața ta. Și ai nevoie doar de o secundă. Detașează-te de toate grijile și preț de câteva minute concentrează-te doar pe respirație. Vei vedea cum viața ta va fi mai fericită, mai sănătoasă și mai puțin stresantă.

4. Închide telefonul.
Trăim într-o lume invadată de tehnologie, telefoane mobile, computere, televizoare, tablete și alte dispositive tehnologice avansate. Dar una este să le folosim într-un mod eficient, și alta este să le lăsăm să ne controleze viața. Renunță la tehnologie pentru scurt timp și conectează-te cu lumea ta interioară. Vei fi surprinsă de ce vei descoperi.

5. Bucură-te de mediul înconjurător.
Viața trece așa de repede și luați de valul vieții, uităm să ne bucurăm de adevăratele plăceri ale vieții. Ia o pauză de o secundă, din când în când, și reflectă. Privește un răsărit sau un apus de soare. Privește în jurul tău și apreciază-i pe cei din jur și lucrurile care ți se întâmplă. Vei simți fericirea într-o secundă.

6. Ia o gură de apă.
Nu este o surpriză că apa este sănătoasă pentru organism. Încearcă să ai cu tine, orinde ai merge, o sticlă de apă și hidratează-te de câteva de ori pe parcursul unei ore. Consumul de apă te ajută să te hidratezi, să controlezi caloriile, să îți cureți rinichii și să îți menții pielea sănătoasă.

7. Mulțumește.
Oamenii fericiți au acest lucru în comun: sunt recunoscători pentru toate lucrurile bune din viața lor. Asta înseamnă, că pentru o viață fericită, trebuie să îți aloci o pauză de câteva minute în care să numeri binecuvântările din viața ta. Spune “Mulțumesc!” mai des. Arată-ți aprecierea când lucruri frumoase se întâmplă în viața ta.

8. Fă mișcare.
O cale ușoară pentru a-ți face viața mai bună este să ai grijă de corpul tău. Alocă câteva secunde pentru a-ți întinde mușchii și zonele solicitate.

9. Întreține contact vizual cu un străin.
Tot timpul suntem în contact cu diverși oameni. Dar câtă atenție le acordăm cu adevărat? Alege o persoană cu care nu ai interacționat astăzi, privește-o în ochi și ascultă cu adevărat ce are de spus. Vei observa că interacțiunile tale vor crește calitativ dacă faci lucrul acesta.

10. Fii amabilă când conduci.
Să fim sinceri! Sunt o mulțime de nemernici la volan. Traficul este infernal și nimeni nu dorește să petreacă prea mult timp în mașină. Dar, acordă prioritate bicicletelor, oprește-te și lasă să treacă un pieton, chiar dacă traversează neregulamentar pe diagonală, dacă greșești, oferă un zâmbet în schimb. În loc de a-i arunca vorbe dure celuilalt șofer, încearcă să fii îngăduitoare. Îți trebuie o secundă și reduce considerabil nivelul stresului.

Sursa: lifehack.org

Femei de 10 pe Facebook