Femei de 10

10 semne că ești o femeie deșteaptă

 

În majoritatea articolelor care circulă în mediul online se subliniază ideea că o femeie deșteaptă este acea femeie cu care un barbat se simte confortabil. Adică…să nu fie prea deșteaptă, ca lor nu le place asta!
Nu putem fi de acord cu acest lucru, așa că…vă propunem alternativa!
Dragă cititoare, așadar te poți considera deșteaptă, dacă:

1.Nu te minți. Și asta nici în materie de mărunțișuri, și asta nici în ceea ce privește lucrurile importante. Un exemplu simplu: nu te-a sunat. Trebuie să deduci ca nu i-ai plăcut și basta! Nu te imbăta cu fantezii de genul : bunica lui din Guatemala s-a îmbolnăvit și a trebuit să plece de urgență la ea! Sau ca ți-a pierdut numărul de telefon! La ce-țintrebuie să te îmbeți cu apă rece? O faci, vei suferi!

2.Nu ești setată numai pe bărbați. Da, desigur, îți plac bărbații, dar mai ai și alte lucruri de iubit, în afara lor: munca ta, familia, hobby-urile. Barbați ai avut, ai și o sa mai ai. Poate chiar l-ai găsit pe cel alături de care vrei să îmbătrânești. Dar sper că nu consideri că abia acum te poți simți implinită!

3.Nu deveni victima propriilor trairi! Dacă ești fericită, te bucuri. Dacă ți-e rău, te întristezi. Nu-ți vei ascunde aceste sentimente, pentru că ele te reprezintă. Dar nu te transforma în victima propriilor trăiri! Ai trecut printr-un impas? Foarte bine, slavă Domnului că l-ai depăsit, nu trebuie să trăiești din asta ani în șir!

4.Ești profundă. Adică vezi imediat când cineva te minte. Foarte bine, doar că părerile tale nu trebuie sa te vizeze numai pe tine! Simți când cuiva îi este rău și sari în ajutor. Vezi când cineva e fericit și te bucuri pentru el.

5.Ți-ai definit profilul. Știi perfect ce ți se potrivește si ce nu, nu-ți cheltuiești banii pe experimente riscante, ca să ai ce regreta. Nu alergi ca disperata după modă, ci alegi din ea numai acele lucruri care stii că fac parte din stilul tău. Nu-ți propui să impresionezi pe nimeni, importantă este armonia ta – interioară și exterioară.

6.Ești singura care-și stabilește limitele. În fiecare sferă a vieții tale, există limite, pe care nu vrei să le încalci. Sau dincolo de care nu vrei să lași pe nimeni. Nu poți fi convinsă, cumpărată sau șantajată, pentru a depăși aceste limite impuse. Tu ești singura care decide când și pentru cine ești dispusă sa-ți încalci limitele.

7.Te cunoști perfect. Corpul tău nu-ți oferă surprize neașteptate, pentru că ești foarte atentă cu el. Desigur , poți și tu cădea la pat, ca doar ești om, dar nu se va întâmpla niciodată să fii mahmură atunci când trebuie să fii “pe faza”, să arăți bine sau să fii stăpână pe tine. Pentru că, cu o seară înainte, ai știut când să te oprești.

8.Știi să analizezi. E frumos sa visezi, dar tu preferi lucrurile planificate atunci când e vorba de ceva important. Și aceste planuri nu rămân niciodată neîndeplinite. Este iarăsi o chestiune de sinceritate față de tine insăți. Dar nu numai: ca să faci un plan corect, trebuie să știi să analizezi situația, să elaborezi variante. Iar tu te pricepi bine la asta.

9.Trăiești în prezent. Trecutul te interesează doar ca experiență de viață. N-o să-ți reprosezi niciodată nimic din trecut. Și nu te interesează nici trecutul partenerului tau. Pentru ca tu știi să trăiești clipa!

10.Știi să rămâi femeie. Și asta nu încercând să respecti articole idioate, pe tema “O femeie adevărată știe să….”. Pur și simplu, nu-ti vei reprima feminitatea niciodată. Nu vei renunța la rochițele înflorate, la șuetele cu prietenele, la confortul casnic. Pentru că a fi femeie este minunat!

Sursa: hitgid.com

Femei de 10 pe Facebook