Sănătate

La 70 de ani, o femeie s-a apucat de sală. Iată efectele! 

 

Cât de plăcut este să lâncezești la căldurică, pe canapea, n fața televizorului, într-o zi ploioasă de toamnă!  Ce păcat că mușchii nu se întăresc de la această “activitate”. La o anumită vârstă, efortul fizic devine chiar foarte necesar. Iar eroina acestui articol s-a convins de acest lucru pe propria sa piele. 

Joan McDonald, în vârstă de 70 de ani ajunsese să urce scările gâfâind, la ea acasă. Din acest motiv, Joan ajunsese să ducă un mod de viață tare sedentar. Dar nu s-a dat bătută, ci a apelat la fiica sa, un cunoscut antrenor de fitness. Din acest moment, viata lui Joan  s-a schimbat la 180 de grade. 

Fiica sa i-a conceput o dietă personalizată și un set de exerciții fizice , iar mama… a început antrenamentele la sală! La început nu i-a fost prea ușor, însă a constatat că starea sa fizică s-a îmbunătățit considerabil. După care Joan a început să se antreneze regulat, de 5 ori pe săptămână, in prezența unui antrenor autorizat. 

După 4 ani de astfel de antrenamente susținute, femeia a dat jos aproape 30 de kilograme, și-a îndreptat postura și și-a întărit musculatura. Astăzi Joan are 77 de ani și este plină de forță și energie. Pe rețelele de socializare are peste un milion de abonați , care îi sunt fani și se molipsesc zilnic  din energia și entuziasmul său! 

Sursa : revista People

Publicitate