banner marshal garden
Ea și El

Jennifer Lopez și-a mărturisit, în fața întregii lumi,iubirea față de partenerul său

 

Jennifer Lopez a impresionat milioane dintre abonații săi, dedicând una din postările sale împlinirii unui an de relație cu iubitul său, Alex Rodriguez. Cuplul este deja împreună de doi ani , iar vedeta, în vârstă de 49 de ani, este în continuare  în al nouălea cer. Acest lucru se vede, de altfel și din fotografiile comune, apărute pe rețelele de socializare și  în presă. 

«Doi ani de râsete. Doi ani de fericire. Doi ani de aventuri, de bucurie generată de faptul că noi creștem și învățăm împreună din aceasta prietenie adevărată și aceasta dragoste imensă.! Tu faci ca lumea in care trăiesc să fie  mult mai frumoasă, mai sigură și mai stabilă, în acest univers aflat într-o permanentă mișcare și schimbare. Alături de tine mă simt ca o adolescentă aflată la început de drum. De fiecare dată când cred că te-am “descifrat”, msa uimești prin cele mai neașteptate moduri, amintindu-mi mereu cât de norocoasă sunt că te-am întâlnit, în această clipă, în acest timp,…timpul nostru. Te iubesc enorm! “

pastedGraphic.png

J.Lo. a publicat și niste fotografii în care apare alături de iubitul său. Deocamdată acesta nu a avut nicio reacție, pe contul său de socializare. O fi uitat de aniversarea lor? Of, ce ti-e și cu bărbații ăstia!