banner marshal garden
Ea și El

Când o femeie se hotărăște să plece, nimic nu o va face să se răzgândească

 

Femeile sunt, prin natura lor, foarte răbdătoare si pot să se descurce cu un munte de greutăți, pe care le oferă viața. Ele pot să depășească destule momente de cumpănă, dar asta doar până când bvor ajunga la concluzia că așa nu se mai poate. Și din acel moment, nimic nu le mai poate convinge să se răzgândească.

Acest lucru se aplică și în ceea ce privește relațiile : atât cele de durată, cât și cele noi. Dacă femeia simte că ceva nu e cum trebuie, că bărbatul de lângă ea intrece anumite limite, ea va pune capăt relației. 

 De aceea , dacă ții la femeia de lângă tine și dacă ai greșit cu ceva, grăbește-te să îndrepți răul făcut.  Desigur, oricând există posibilitatea să ți se ofere o a doua șansă. Insă dacă îți vei bate joc și de aceasta, totul e pierdut. 

Și asta pentru ca a lua o astfel de decizie nu e deloc ușor. 

Iar dacă un bărbat este într-atât de prost, incât să renunțe la tine, nu trebuie să-l mai primești niciodată înapoi! Fii suficient de deșteaptă, pentru a-l lăsa să dispară, pentru totdeauna.

Marea problemă a tuturor femeilor este aceea că ele cred că partenerul se poate schimba. Ceea ce este total greșit. 

Marea problemă a tuturor bărbaților este aceea că ei cred că partenerele lor nu vor pleca niciodată. Ceea ce, de asemenea, este total greșit. 

Ce motive ar avea ea să rămână? Dacă i-ai făcut un rău, i-ai distrus practic încrederea în tine. Din acest moment ea nu mai poate avea încredere în tine și, în general, dacă ai făcut-o să sufere, înseamnă că nu o meriți. Este convingerea ei. Și pâna la urmă, are dreptate. 

Așa că…nu te juca cu focul!

Sursa : soulpost.ru 

Femei de 10 pe Facebook