Frumusețe

Aflați secretul frumuseții direct de la vedetele Hollywood-ului

telegraph.co.uk

Sunt iubite, adorate și admirate deopotrivă de femei și bărbați. În ciuda trecerii timpului au reușit să rămână în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. Veți descoperi, în sfârșit, ce a stat la baza frumuseții lor. Vă dezvăluim cele mai bine păstrate trucuri de frumusete, ale celor mai vedete de la Hollywood, pe care le puteți aplica, cu ușurință și voi, acasă.

marilyn monroeMarilyn Monroe

Pentru a crea efectul de buze pline, specialistul în makeup al lui Marilyn Monroe îi aplica 5 tonuri diferite de ruj și gloss pentru volum. Folosea roșu închis în colțurile exterioare, în timp ce tonurile mai deschise erau aplicate în mijlocul buzei.

elisabeth taylorElizabeth Taylor

Liz Taylor avea obiceiul de a se rade pe față. Sună amuzant, dar îndepărtarea părului fin, de bebeluș de pe față îi oferea strălucire pielei.

 

HepburnAudrey Hepburn
Secretul lui Audrey Hepburn stătea în genele lungi de Bambi? După ce aplica rimelul, obișnuia să folosească un ac cu care separa fiecare geană în parte. Acum știți secretul!

SUNSET BOULEVARD/CORBISGrace Kelly
În ciuda a ceea ce credeți, trasarea conturului nu este vreo tehnică nouă inventată de Kim Kardashian. Grace Kelly folosea fard de obraz pentru a-și defini pomeții, folosind o nunță mai deschisă pentru zona de sub pomeți și o nuanță puțin mai închisă pentru pomeți.

vivian leighVivien Leigh
Buzele pline au fost întotdeauna un criteriu de frumusețe, iar Vivian Leigh era complexată de buza sa superioară subțire. Pentru a compensa, ea obișnuia să folosească un creion de contur pentru a crea iluzia unei buze mai țuguiate.

dietriechMarlene Dietrich
Îndrăgita actriță folosea numeroase trucuri pentru înfrumusețare dar cel pentru care era renumită este faptul că Marlene Dietrich avea molarii extrași pentru a-și accentua pomeții. Actrița a apelat la chirurgia estetică pentru lifting facial.

ritaRita Hayworth
Părul roșu, ondulat era nota distinctivă a Ritei și încerca să îl păstreze într-o formă perfectă. Pentru asta, după fiecare spălat pe păr, aplica ulei, își înfășura un prosop pe cap și stătea așa timp de 15 minute. Se limpezea apoi cu apă fierbinte și zeamă de lămâie pentru o curățare perfectă.

Greta GarboGreta Garbo
Pentru o privire cât mai teatrală, Greta Garbo aplica, pe pleoape, un strat subțire de vaselină cosmetică, sub fardul de culoare închisă. De asemenea, folosea pentru evidențierea ochilor pigment de cărbune.

ingrid bergmanIngrid Bergman
Bergman avea o frumusețe naturală și nu folosea machiajul decât atunci când rolurile îi cereau. Ceea ce o făcea unică era modul în care își dădea părul pe spate pentru a da impresia de frunte mai lată.

Source – Doctor MacroSophia Loren
Sophia Loren a urmat cu strictețe dieta mediteraneeană, ceea ce înseamnă că avea întotdeauna la îndemână o sticlă de ulei de măsline. Și-a păstrat pielea catifelată și luminoasă făcând baie în apă fierbinte, în care adăuga câteva picături de ulei de măsline.

Davis, Bette_11Bette Davis
Până astăzi, Bette Davis a rămas în memoria noastră pentru ochii ei. Și-a păstrat privirea luminoasă aplicând castravete pe pleoape, în timpul nopții și folosind vaselină cosmetică sub ochi pentru combaterea cearcănelor.

Sursa: www.marieclaire.com
Foto Credits: Sunset Boulevard/Corbis, klimbims, Doctor Macro, telegraph.co.uk