Frumusețe

Aveți fire albe? Iată 3 sfaturi utile pentru vopsirea și ingrijirea lor

 

Una dintre cele mai mari drame ale femeilor ( dar nici bărbatii nu stau mai bine la acest capitol!) o reprezintă apariția firelor albe! Specialiștii sunt foarte fermi, cand soun că părul nostru are nevoie de o atentie sporită, mai ales daca nu mai avem 20 de ani,  când podoaba capilara era in cea mai buna forma. Odată cu varsta, firele albe ne invadează, vrem nu vrem, iar datoria noastră este să stim cum sa le ingrijim si cel mai important cum sa le acoperim. Si bineinteles, cea mai eficienta si la indemână solutie este vopsirea. Insa, pe cat de simplu ar parea procedeul, pe atat este de necesar să urmăm  anumite sfaturi,  astfel încât, părul nostru sa devină sănătos, frumos si uniform vopsit. Iată așadar 3 sfaturi utile pentru vopsirea si ingrijirea firelor albe de păr.

1. Alegeți nuanța potrivită

Un aspect important in vopsirea parului este dat de culoarea dorită. Chiar dacă ne dorim o nuanță la modă, trebuie să fim sigure că ni se potriveste. Astfel, trebuie să luăm în calcul mai multi factori,  inainte de a lua o decizie:  tipul de ten, culoarea naturală a firelor de păr sau tunsoarea. De asemenea, trebuie să ținem cont de culoarea noastră actuală,  pentru a nu crea discrepanță intre firele normale si cele albe. Va trebui să optăm pentru o culoare cu maximum două tonuri mai deschise sau mai inchise față de nuanța actuală.

2. Alegeți o vopsea fără amoniac

Vopsirea parului poate deteriora structura firelor, astfel incat este recomandat sa folosim o vopsea de păr fără amoniac. Avand o textură blandă, aceasta nu va afecta sănătatea podoabei capilare, ci din contra ii va conferi stralucirea de care are nevoie.

3. Folosiți tratamente de regenerare

Bun, ne-am vopsit, dar ce facem ca să păstrăm culoarea cât mai mult? Nu trebuie decât  să ii acordăm părului o mai mare îngrijire. Astfel, folosind tratamente pentru păr in mod constant, acesta va rămâne sănătos si puternic,  în ciuda factorilor externi, precum: vântul, soarele, apa sarata, etc. Simpla aplicare a unei masti va imbunatatii vizibil structura parului, dar ii va oferi si un plus de stralucire. Iar piața cosmeticelor abundă în tot felul de tratamente pentru păr. Cu cât mai naturale însă, cu atât mai bine. Citiți cu atenție etichetele sau…întrebati o prietenă! 

Sursa foto : weclinica.ua 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.