Frumusețe

Răsfăţ cu parafină

Pentru a avea o piele catifelată şi profund hidratată trebuie să o ingrijești corespunzător și să îi acorzi atenția cuvenită, iar un rezultat surprinzător îl are tratamentul cu parafină care este întalnit din ce în ce mai des.

Parafina este o substanță prelucrată din petrol, care poate fi utilizată în tratamentele fizio-terapeutice pentru recuperare sau ameliorarea durerilor provocate de tendinite, entorse, rupturi de ligamente precum și în procedurile estetice .

parafina Parafina are un aspect delicat de ceară și se folosește pentru a crea o pelicula protectoare şi hidratantă, are și un puternic rol terapeutic, fiind întrebuințată atât pentru afecțiuni interne cât şi externe. Parafina contribuie la intensificarea proceselor meloice din organism şi acelerează eliminarea toxinelor din orgnism , la reducerea țesutului adipos, având ca efect creșterea fermității pielii. Toate acestea definesc acțiunea antiinflamatoare şi stimulatoare a parafinei, în bolile cronice ale diverselor organe .

Tratamentul cu parafină pentru mâini si picioare contribuie la hidratarea profundă a pielii şi tratează pielea senibilă, crăpată sau descoamată, întărită. Suplimentar, poate ajuta în durerile cauzate de o circulație periferică slabă, purtarea tocurilor sau dureri cauzate de reumatism.

Rubrică susţinută de: DIAMOND SALON