Frumusețe

N-o să-ți vină să crezi, ce se va întâmpla, dacă îți vei masa acest punct de lângă ureche!

Calcularea disperată a numărului de calorii, antrenori de fitness, diete peste diete…Oare nu te-ai săturat?!? Lupta cu kilogramele în exces se transformă încet-încet într-un adevărat supliciu! Specialiștii takprosto.cc îți oferă o alternativă-minune, care te scapă de tot acest balamuc! Acupresura te va ajuta să slăbești, simplu și eficient! Iată ce se va întâmpla cu silueta ta, doar dacă vei masa un anume punct, aflat în apropierea urechii tale!

Însușindu-ți o tehnică extrem de simplă de automasaj, îți poți controla în mod eficient pofta de mâncare, îți poți îmbunătăți digestia și vei stimula schimbul de nutrienți.
Pentru a descoperi acest “punct-minune”, așează-ți degetul arătător la tâmplă, exact așa cum face tânăra din imagine. Apoi închide și deschide gura de câteva ori și determină, cu degetul, acel punct din zona respectivă unde se simte cea mai mare mobilitate a maxilarelor. Bravo! Ai descoperit locul cu pricina! Masează-l , în decursul unui minut.
Avantajul  incontestabil al metodei îl reprezintă faptul că poți acționa asupra acestui punct în orice moment al zilei, fără să te vadă nimeni, dar mai ales, având credința fermă că ai declanșat multdoritul proces al slăbirii!

Ei, ce zici? Nu uita, înainte de a începe să te împrietenești cu “punctul-minune”, să share-uiești articolul și cu prietenele tale mai dolofane! Vor aprecia foarte mult!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.