Ea și El

Întrebarea care va întoarce relația voastră cu fața către soare

În orice relație, fiecare din cei doi parteneri contează. Nu putem cere nimic unul de la celălalt, ci mai întâi trebuie să oferim ceva noi înșine. Oricat de puternică ar fi iubirea noastră, uneori vom ajunge să ne certăm cu bărbatul iubit.
Doar că fiecare din noi are propria sa părere despre cum ar trebui să meargă lucrurile, desi cu toții ne dorim același lucru: să fim apreciați, să fim respectați, să fim recunoscuți și să avem parte de o relație frumoasă și demnă.

De ce ne certăm? Pentru că avem nevoie să fim auziți și înțeleși.
Atunci când vom înțelege bine acest lucru, nivelul nostru de ostilitate va scădea iar relația va deveni una caldă.
Să fi convinși că alături de noi avem un bărbat plin de calități. Chiar și atunci când suntem certați și credem că ne enervează, el este totuși grijuliu, este un tată excelent și un soț bun.
În asemenea momente, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne uităm în ochii lui și să îi punem o întrebare foarte simplă: „Cum pot fi o soție mai bună pentru tine?”
Relația perfectă este aceea, unde și bărbatul o întreabă același lucru pe femeia iubită: „Cum pot fi un soț mai bun pentru tine?”

Perfecțiune nu există.
Ambii am ales iubirea. Ambii am decis să fim un cuplu, Deci ambii trebuie să facem eforturi în acest sens. 
Nu putem cere nimic unul de la celălalt, fără să oferim ceva în schimb. Nu trebuie să lăsăm ca certurile cele mai mici și neînsemnate să devină o parte a rutinei zilnice pentru că mai apoi acest obicei este foarte dificil de schimbat. Mult mai bine este să ne controlăm emoțiile.

Ce fel de soție vrei să fii ? Ce fel de soț vrei să ai?
Cum poți fi un soț sau o soție mai bună? Comunicarea este un element foarte important într-o relație reușită. Să îi spunem deschis partenerului nostru ce anume am vrea să îmbunătățim la el. Să ne gândim ce am putea îmbunătăți la propria persoană. 
Să nu criticăm inutil, ci in direcția dezvoltării și creșterii relației. Cu cât devenim mai buni, cu atât și relația noastră va fi mai bună. 

Sursa : lifegeek.ru
Sursa foto: zen.yandex.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.