banner marshal garden
Timp liber

A început weekendul! Urmează aceste 6 sfaturi și-l vei avea perfect!

 

Gata! Ai ajuns și la cea mai frumoasă felie din săptămână!
Te așteaptă două zile de liniște. Relativă, știm. Ești femeie, și rareori sâmbetele și duminicile inseamna pentru un tine un „dolce farniente”! Adică să stai pur și simplu si să lâncezești, să privești armăsarii verzui de pe pereți și să nu te intereseze nici ce vei mânca la prânz, nici praful de două degete de pe mobilă, nici lecțiile celor mici, și nici măcar maldărul de rufe din coșul de rufe murdare. Nu, asta știm că nu se poate, decât foarte rar.
Și totuși…e vineri!
Iată cum ar trebui să-ți organizezi weekendul și ce să nu scapi din vedere

1.Încearcă, pe cât posibil, să-ți „reglezi conturile” cu treburile de la image
serviciu! Nu le lăsa să-ți tulbure liniștea finalului de săptămână! Rezolvă problemele restante, fă-ți o listă drastică cu „restanțele” mai puțin urgente și programează-le pentru dimineata de luni. În niciun caz pt weekend. Weekendul e al tău, nu al Lor!

2.Fă-ți cumpărăturile pentru casă pe drumul de întoarcere. Știm că majoritatea vă lăsați partea cu shoppingul pentru sâmbătă, dar de ce te să te înghesui cu toată planeta în Piața Obor, când poți să scapi de asta de vineri , iar sâmbăta dimineața să lenevești în pat sau în fața unei cafeluțe?

3.Planifică-ți minuțios cele două zile care urmează. Weekendul nu trebuie să te ia nepregătită! Pune pe listă lucruri care-ți fac plăcere și imagepe care le amâni demult : primește-ți musafirii dragi! ( găsești și la noi, pe site, rețete simple, pentru astfel de situații, cu efect garantat și efort puțin!), răspunde tu însăți unor prieteni care trag de mult de tine, alege-ți filmul preferat și fă-ți rezervari pe net, profită de vremea bună, să mai dai o fugă în afara orașului, bucurându-te de încă verdele naturii și, în fine, dacă-ți dă mâna, nu rata un city-break! Vei găsi, pe net, oferte „de azi pe mâine”, și, pentru sume incredibil de mici, vei putea face o călătorie, chiar și numai în „Europa din jurul casei”! Nici nu știi ce schimbări va produce în psihicul tău o astfel de „rupere de ritm”! Nu numai că vei cunoaște lumea, dar te vei detașa complet de problemele de acasă

4.Dacă nu locuiesc foarte departe de tine, vizitează-ți părinții! Fă-le oimage surpriză! Du-le nepoții în vizită, se cor bucura nespus! Nu uita să iei o floare pentru mama, o bomboană pentru tata și, pentru voi toți, o prăjitură! Poate o faci chiar tu, mama se va bucura foarte mult!

5. Nu rata ocazia de a petrece cât mai mult timp cu ai tăi! Chiar dacă copiii sunt la vârsta la care nu se mai țin de fusta ta, ci butonează smartphone-uri, schimbând sms-uri cu iubitele, încearcă să organizezi măcar un eveniment de weekend care să vă aducă pe toți împreună! Faceți o ieșire la mall, măcar atât! Momiți-i cu o cumpărătură, după care petreceți ceva timp împreună, în jurul unei pizza! Nici nu știți câte lucruri noi veți afla despre cei de care vă ciocniți toată ziua prin casă!
image6. Bucură-te de omul drag de lângă tine! Ce dacă ai deja 15 ani de căsnicie? Weekendul poate fi un prilej excelent pentru a simți bucuria și romantismul petrecerii timpului în doi! Răsfoiți un album cu fotografii de la începuturile voastre! Iar apoi…provocați-l la o acțiune neașteptată! Mergeți la o plimbare prin parc, la o cină romantică. Ba, puteți asculta o muzică preferată și chiar dansa, pe ritmurile ei… Da, da, în casă! Mai țineți minte cântecul vostru preferat?….TU ești cea care trebuie să aiba inițiativă,  căci dacă te bizui pe el!…

Un weekend plăcut și bine gândit, vă urează tuturor echipa Femei de 10!

Femei de 10 pe Facebook