Diverse Timp liber

Sunteți în…pană?!? Iată testul psihologic…pe baza de pene! Parcurge-l si află despre tine lucruri pe care nu le știai! 

 

Cu toții suntem diferiți, și nu numai din punct de vedere al înfățișării, dar și al personalității, religiei, etc. Nu-s doi la fel, pe Pământ! Nici măcar gemenii nu sunt identici, decât în aparență!  Psihologii au încercat totuși să clasifice oamenii în funcție de anumiți factori, bazați , spre exemplu, pe teoria culorilor și a formelor. 

Nici nu vă puteți imagina cate poate spune despre voi, bunăoară, alegerea unei banale pene dintre cele colorate de mai jos ! Analizați-le și optați pentru una care vă place cel mai mult sau cu care vă identificați. Rezultatele sunt surprinzătoare! 

Pana galbenă

Ești o persoană cu multă imaginație. Îți place să lucrezi asupra ta și să-ți îmbunătățești și înfățișarea, și viața. Ai un caracter puternic, mulți te cred autoritar/ă. Ești foarte eficient/ă. 

Pana violet

Reușești să te adaptezi în diferite situații și să te reinventezi constant. Înveți rapid, dar tinzi să te izolezi, din cauza faptului că îți place să înveți pe cont propriu. Totuși, nu-ți face griji. Cei ce te iubesc vor fi mereu alături de tine. 

Pana verzuie

Ești o persoană descurcăreață, pasionată de aventuri. Îți place să fii mereu activ/ă și să ai in derulare o mulțime de proiecte de care să te ocupi, chiar dacă uneori simți că nu mai poți! 

Pana roz

Ești o persoană armonioasă, căreia îi place să-I ajute pe ceilalți. Îți place să fii înconjurat/ă de oameni care țin la tine și care au aceleași interese pe care le ai și tu.

Pana neagră

Creativitatea îți curge prin vene. Ai simț artistic, dar uneori nu ai încredere în tine. Asta pentru că ți-e frică mereu să nu greșești! 

Pana turqoise

Ești o persoană independentă și nu îți place să te bazezi pe nimeni. O consideri o slăbiciune. Îți atingi scopurile pe cont propriu, ba ajungi chiar mult mai departe decât toți ceilalți. Dar ai grijă, nu-ți neglija prieteniile! 

Acum că ați aflat atât de multe despre voi, vă întrebați, probabil, de ce este culoarea așa importantă?

Culorile sunt printre primele lucruri pe care copilul învață sale diferențieze. Atunci când reușește să facă asta, se simte tare mândru, pentru că e capabil să-și definească și să-și organizeze lumea cu ajutorul limbajului.