Mimi, croissant-uri și berete Timp liber

French Kiss

Colegul nostru de serviciu, Robert, e celibatar, și mare amator de femei (notă : nu contează, drăguțe să fie). Problema e că, după părerea lui,  îmbrăcate și aranjate, dichisite și deghizate, nu știi peste nimerești dai când își dau țoalele jos ! După multe cugetări, anul trecut ne-a expus o nouă teorie privitoare la agățat gacici fără a risca neprevăzutul din acest punct de vedere: la nudiști, la naturiști, pe una dintre plajele ce le sunt rezervate, din ce în ce mai multe în sudul Franței. Iată ce ne-a povestit la întoarcere:

nudisti3« M-am apropiat de două tipe în pielea goală, o blondă și o brunetă, bine făcute amândouă. Aveau o găletușă cu nămol, ceea ce nu mai văzusem din copilărie, și se ungeau de zor cu el. Foarte simpatice! Cum m-au văzut, mi-au dat un pic de nămol și m-au sfătuit să mă ung și eu.

Bruneta mi-a zis :

-Face bine la oase și încheieturi

Blonda a adăugat făcând cu ochiul :

-Și nu numai…

nudisti2Când au văzut că nu prea știu cum să fac, s-au oferit să mă ungă ele. Zis și făcut. Pe măsură ce degetele lor se plimbau pe pielea mea, simțeam cum îmi creste…interesul, și a trebuit să-mi imaginez lucruri cât mai neplăcute ca să nu iasă la iveală fenomenul. M-am gândit deci la sefu’ și s-a rezolvat. Mă pregăteam să le invit seara la discotecă, și ezitam între blondă și brunetă. Sau poate o partidă în trei, de ce nu, pe plajă, la miezul nopții. Pe când visam eu la scene toride, le-am văzut deodată îmbrățișîndu-se focos, lipindu-și buzele într-un sărut lung, pasionat, languros, senzual, cu limba. Un french kiss, cum se spune. Stupefiat, mi s-au înmuiat picioarele (printre altele…). Dar nu mi-am pierdut speranța. Le-am întrebat:

-Sunteți căsătorite ?

-Nu, doar logodite, zise bruneta

-Nunta are loc în septembrie, adaugă blonda. Te invităm, că ești simpatic !

-Dacă vin multe fete dragute…cu plăcere, am zis eu.

-Multe. Și băieți drăguți !

Aș fi vrut să le propun să ofere invitaților badge-uri de culori diferite pentru homosexuali și heterosexuali, ca să nu mai pierd timpul în zadar, dar m-am abținut, să nu le jignesc. Sau ca să nu fiu bănuit pe nedrept de homofobie, reprimată de lege, mai ales de când căsătoria este permisă, indiferent de cine cu cine.

Am învățat în schimb un lucru din această pățanie : când femeia n-are nimic de ascuns pe dinafară, are probabil multe de ascuns pe dinăuntru ! »

Din Franța, Radu Dem

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.