Timp liber

Visuri…pe Facebook!

“Visaţi visuri măreţe, căci numai visurile măreţe pot să facă sufletul oamenilor să vibreze” , ne îndemna , încă din antichitate, Marc Aureliu. Și omenirea…s-a pus pe visat.
Visăm pe rupte, visăm la castele-n Spania, la cai verzi pe pereți, sau, pur si simplu, la o poșetă bengoasă sau la o  declarație de dragoste de la bărbatul pe care-l iubim, în taină. Uneori, aceasta din urmă este la fel de greu de obținut precum castelul din Peninsula Iberică!… Dar important este să visăm, să ne dorim cu ardoare câte ceva, pentru că…nu-i așa? cum bine spunea un ilustru anonim : “Atenție ce-ți dorești, căci s-ar putea să ți se îndeplinească!”
Le-am lansat astăzi , prietenilor mei virtuali de pe pagina mea de Facebook, provocarea unui nou sondaj de opinie. Intrebarea? Una foarte simplă și la-ndemâna tuturor :

Numiți-mi un lucru pe care vi-l doriți foarte ( dar FOARTE!) mult, chiar dacă știți că n-o să-l primiți, poate, niciodată! Intră, la capitolul ăsta, și persoane pe care le-ați dori să facă parte din viața voastră!

Ca și la prima provocare de acest gen, prin care am inaugurat , cred, un nou gen : ( sondajul de opinie pe pagină privată de Fb!) prietenii mei virtuali s-au întrecut în a-și mărturisi dorințele ascunse.
Să vedem , așadar, cam la ce visează românul…

 

*”Îmi doresc să dau timpul înapoi, să nu fi lipsit atâția ani din țara mea, astfel grosul pensiei mele să provină din România! ”
(Mariana Lungu)

 

*”Imi doresc ca Teo Trandafir să joace rolul meu într-un film ce să inspire multe femei și să aibă curaj să iasă din calvarul violenței domestice. Are exact spiritul și înțelegerea potrivită. Și știe ce înseamnă să fi aproape moartă, apoi să invii și să iei viața de la capăt. =D :)) Vise !!! :))))
In rest, cred că am în viața mea exact oamenii potriviți și exact cât am nevoie. :)”
( Dumitru Simona-Luci)

 

* “Eu nu mi doresc decât liniște sufletească și pace în întreaga lume!”
( Laura Dumitrache Cercel)

 

* “…dacã ar fi posibil ,doresc să îi am pe bunici lângã mine sã am grijă de ei pentru a le compensa dragostea față de mine !”
(Ilie Dan Ștefan)

 

 

* “Incă un copil☺
Am tot amânat momentul!”
(Raici Florina)

 

 

* “Sincer…mi-am dorit dintotdeauna să pot să mă furișez în culisele unui mare șou, de genul “Românii au talent” , să văd cum se filmează, ce întâmplari au loc si pe care noi nu le vedem. Și mi-ar plăcea să pot să fac figurație la filme artistice, mi-am dorit de mică să joc în filme, doar că, fiind din provincie si provenind dintr-o familie săracă, nu am reușit niciodată să-mi transform visul în realitate”. ( Dumitra Predoșanu)

 

* “Pace,bunătate ,sănătate!!

Să văd o piesă de teatru la National București!😊😊😊
(Cristina Leonte)

 

* “Mi-aș dori o participare la concertul de Anul Nou al Operei din Viena….”
( Nicolae Ciocian)

 

* “Mi-aș dori să cînt, pe o scenă, o frumoasă melodie, cu orchestra Doina Covurluiului din Galați, dar,… Nu se știe!… Poate  o să reușesc! Mă dau bine pe lîngă soțul meu, că doar e instrumentist, acolo!…Voce am! Să încerc….”
( Cezarina Blinzanu)

 

* “Daa,😊am un coleg de muncă..tare frumușel,mai tânăr decât mine, dar știu că nu va fi al meu niciodată😗!”
( Manu Chețan)

 

 

* “Eu îmi doresc să nu mai văd la tv știri despre atacuri teroriste și îmi doresc ca la următoarele alegeri să iasă la vot și restul, cei care stau comozi în casa, apoi se plâng de conducerea aleasa “democratic”; sau poate o vacanță in Bahamas… nu sunt sunt sigură în ce ordine mi le doresc…”
(Mari Ana)

* “Copilul meu să intre la Academia Militară…dar nu-i ultima dorință!!😉🔟🔟💋💋”
( Carmen Ionela)

 

 

* “Am divorțat, ca nătângul, de o super-femeie, din cauza unei boarfe. Au trecut 5 ani, soția mea tot singură este și tare mi-aș dori să accepte să ne reunim. Mi-am primit lecția!”
( Dorian Filip)

 

* “Eu mi-aș dori să-mi văd nepoțelul care este în Canada și nu l-am văzut de 4 ani!!!!! Acum are 8 anișori!! !! Este cea mai mare dorință a mea acum!!!!……..și să cânt la emisiunea ” O dată în viață”!!!!!!”
(Stoian Camelia)

 

 

* “Eu îmi doresc foarte mult (dar sigur nu va fi posibil NICIODATĂ),să o cunosc pe Julia Roberts!!!! Ăsta chiar va rămâne un vis NEÎMPLINIT!!!!”
(Ioana Călugăreanu)

 

* “Să îmi pot permite vacanțe şi concedii oriunde în lume …😉😎❤👍”
( Berbec Ovidiu)

 

* “Eu mi-aș dori să devin, pentru o săptămână, invizibil și să pot să urmăresc niște persoane cu comportament dubios. Sa-i văd ce fac, atunci când ei cred că nu-i vede nimeni : câțiva politicieni, pe șeful meu și…poate chiar și pe nevastă-mea, pentru care nu mai pot să mai bag mâna-n foc!”
( Nicu Tănase)

 

Iar mie…nu-mi rămâne decât să vă  mulțumesc pentru solicitudinea cu care ați răspuns provocării mele și să vă doresc ca toate visele voastre să devină realitate!

…Rămâneți pe recepție, urmează alte mănuși aruncate!

 

Surse foto : Paginile de Fb ale respondenților, itogi.ru, sam-sebe-psycholog.ru

 

 

 

Femei de 10 pe Facebook