Modă

Moda la 50 de ani. 10 trucuri pe care trebuie să le știți!

femeie 50 ani

Faptul că ai 50 de ani, poate și mai mult, nu înseamnă că trebuie să începi să te îmbraci ca o măicuță dar nici să încalci limitele bunului gust cu alegeri mult prea extravagante.

Citiți cu atenție recomandările de mai jos, dacă vrei să arăți fabulos, indiferent de vârstă.

Scoate la suprafață adevărata ta personalitate

moda 50 aniCând vine vorba de modă, există o singură regulă pe care orice femeie trebuie să o respecte, indiferent de vârstă: nu purta ceva doar pentru că este la modă. Formează-ți propriul stil, în funcție de personalitatea ta.

Pune-ți în valoare calitățile și ascunde-ți defectele 

moda 50 aniEste esențial să îți cunoști punctele forte și defectele și să îți alegi hainele în funcție de ele. De exemplu, dacă ți-au apărut riduri pe gât, apelează la accesorii care să le acopere sau haine pe gât. Persoanele care au câteva kilograme în plus ar trebui să apeleze la culori închise. Este bine-știut faptul că negru subțiază.

Nu îți ascunde formele

Sunt multe femei la 50 de ani cu pielea și sânii lăsați care optează pentru haine largi pentru a-și ascunde defectele. Un categoric Nu pentru astfel de alegeri. Hainele largi, fără nicio formă, nu fac altceva decât să accentueze ceea ce vroiai să ascunzi. Alege calea de mijloc, nici foarte strâmte dar nici exagerat de largi.

Alege culoarea…

moda 50 aniSpecialiștii recomandă doamnelor peste 50 de ani să opteze pentru culori puternice precum roșu, kaki, gri, alb și negru. Carourile, dungile sunt de asemenea ideale la această vârstă.

Subtilitatea este cheia… 

Moda pentru femeile aflate la 50 de ani trebuie să fie clasică și subtilă. Așadar, renunță la bujuteriile și hainele strălucitoare.

moda 50 aniNu neglijați nici machiajul, culoarea rujului, a fardului de ochi și de obraz. Cu cât este mai natural machiajul, cu atât mai sofisticată vei părea.

După cum vedeți, moda la această vârstă nu este deloc banală și plictisitoare. O femeie poate fi atrăgătoare și elegantă, indiferent de vârstă, dacă face alegerile care i se potrivesc.

Sursa: fallfashiontrendsforwomen.com
Foto: pinterest.com

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.