Ea și El

6 pași pe care trebuie să le facă o femeie deșteaptă pentru a cuceri un bărbat 

 

Nu are importanță în ce stadiu al relației vă aflați – abia l-ați cunoscut sau relația are deja o vechime – sfaturile de mai jos vă vor fi utile în oricare din cazuri. Căci de regulă, se știe, femeia se implică cu totul in relație și-i alocă tot timpul său, dar cum să facă pentru ca și el, partenerul său,  să procedeze la fel? 

Iată așadar sfaturile : 

1. Nu alerga după el!  

Ai auzit de 1000 de ori că barbatul vrea să conducă, să controleze el totul și să te cucerească el pe tine și nu invers! Nu-i lua această plăcere! Dacă tu vei încerca să-l cucerești, el va deveni din ce in ce mai nepăsător. Așa că nu te grăbi să răspunzi instantaneu la mesajele sale și nu fii mereu disponibilă, atunci cand îți propune să vă întalniți. Trebuie să-i arăți mereu că-ți cunoști bine valoarea și că nu ești gata să alergi după el. 

2. Arată-i că nu ești numai frumoasă.

Frumusețea nu-l va ține multă vreme pe bărbat lângă o femeie. Arată-i ce minte strălucită ai! Povestește-i despre munca ta, despre hobby-urile tale! Roagă-l și pe el  să facă același lucru și încearcă să înveți de la el lucruri noi. 

3. Selectează motivele de ceartă. 

Nu vă certați pe prostii. Ce dacă ți-a uitat culoarea preferată sau că a atarnat prosopul în alt cui decât trebuia? Are sens să vă certați din asta? Barbații se plictisesc repede de certurile aiurea. Nu vei face decât să-l enervezi. 

4. Nu te preface că ești ceea ce nu ești de fapt. 

Suntem înclinați cu toții să le aratăm celor din jur latura noastră pozitivă, atunci cand vrem să plăcem, ceea ce e perfect firesc. Dar nu trebuie să ne prefacem că suntem ceea ce nu suntem de fapt. Pentru că mai devreme sau mai târziu el își va da seama și nu va fi bine deloc. 

5. Flirtează! 

Nu fii agasantă, dar flirtează cu el din când în când – în general, cu privirea, cu un zâmbet lasciv, joacă-te cu șuvița de păr. 

6. Fii aproape de el, atunci când are nevoie.

Nu spune nimeni să fii gata să răspunzi la orice comandă a lui, dar să-i fii aproape atunci cand nu îi e bine, cand are nevoie să vorbească cu cineva. Ascultă-l cu atenție, interesează-te de ceea ce i se întâmplă.

Dacă vei respecta toate aceste sfaturi, sigur îl vei cuceri! 

Sursa : soulpost.ru