Ea și El

4 semne ale unei relații toxice din care trebuie să ieși imediat!

Unii oameni ne fac fericiți; alții sunt o adevărată provocare. Este foarte important să înțelegi care sunt oamenii de care este bine să stai departe. Ferește-te așadar de:

4. Persoanele care sunt geloase și critice cu voi.

  • Vă critică nonstop. Astfel de persoane nu aud pe nimeni în afară de propria voce. Critică instinctiv, orice spui sau faci.
  • Sunt geloși și pe cele mai mici realizări ale tale. Aceste persoane nu se pot bucura niciodată de reușitele tale, întrucât ei sunt singurii care merită să fie respectați și apreciați. Sunt așa de nesiguri pe ei încât îi tratează pe toți ceilalți ca potențiali dușmani.

3. Persoanele care consideră că li se cuvine tot ceea ce faci pentru ele.

În fața indiferenței oamenilor nu trebuie să închizi ochii. Pune-te pe tine pe primul loc. Sunt o mulțime de oameni decenți, recunoscători și respectuoși în jurul tău.

2. Persoanele care nu sunt altceva decât paraziți.

Acești oameni nu sunt interesați absolut deloc de sentimentele și de nevoile tale. Iau tot ceea ce pot de la tine și consideră că nimeni nu merită mai mult decât ei. A trăi cu o astfel de persoană este o adevărată provocare. Îți vor marca nu doar starea de spirit dar și situația financiară și dezvoltarea profesională.

1. Persoanele care te manipulează.

Micile favoruri nu sunt mare lucru. Dacă simți însă, că ești precum un hamster care aleargă într-o roată, fără niciun motiv, atunci înseamnă că ești manipulat. Astfel de persoane nu îți dau altceva decât bătăi de cap. Singurul lucru care îi interesează este ca visurile lor să se îndeplinească și să își atingă obiectivele. Ei nu oferă niciodată, doar primesc. Dacă vei înceta să le mai cazi în capcană, cel mai probabil vor începe să își caute altă “victimă”.

Sursa: brightside.me

Etichete

Femei de 10 pe Facebook