Ea și El

După ce mărime a sânilor se dau în vânt bărbații?

 

Bustul femeilor a fost întotdeauna un magnet pentru bărbați, stârnindu-le simțurile și făcându-i să-și piardă capul. De aceea noi, femeile, ne întrebăm adeseori ce mărime a sânilor noștri le place, de fapt, bărbaților?
Bărbații sunt diferiți și, ca atare, și preferințele lor diferă. De aceea, a crede că toți bărbații se dau în vânt după sânii mari, este o mare greșeală! Desigur, există și astfel de specimene. Psihologii susțin că sânii mari le amintesc bărbaților de perioada când sugeau la pieptul mamei și când erau feriți de toate relele din jur. Căci mama, cu pieptul său umflat de lapte, îi proteja și îi făcea să se simtă ocrotiți. Bărbații nu sunt însă de acord cu explicațiile psihologilor, ci susțin cu tărie că unicul motiv pentru care se simt atrași de sânii mari, este faptul că aceștia îi excita.
Însă tot psihologii au ajuns la concluzia că femeile cu piept generos plac de regulă bărbaților care se simt singuri. Acesta reprezintă, de altfel, și unul din subiectele de conversație , la reuniunile unor bărbați singuri. Iar dacă se găsește cineva, care să spună ca nu contează mărimea sânilor, toți ceilalți îi vor sări în cap, convingându-l că nu are dreptate.
Ceea ce este cel mai comic, este că atunci când un barbat se însoară, el uită că a fost, cândva, obsedat de sânii mari! Le va spune tuturor ca importante sunt dragostea și înțelegerea, și nu dimensiunile bustului.
Există si bărbați care sunt atrași de femei cu măsura “0” la sutien, considerându-le extrem de sexy. Altora le plac sânii care încap în căușul palmelor. Și pentru că palmele bărbaților nu sunt nici ele identice, unora le plac sânii măsura 3, iar altora nu le încap în palme nici măcar sânii măsura 1!Unor bărbați le plac sânii măsura 1, considerându-i atrăgători și apreciind că ei nu-și vor schimba forma nici după ce femeia va naște.
Cei care preferă sânii de măsura 2, consideră că aceasta este măsura perfectă pentru femeile suple, și că sânii își vor pastra in timp elasticitatea.
Bărbații care aleg sânii de măsura 3 susțin că purtătoarele lor sunt femei sigure pe sine, pentru că astfel de sâni sunt exact cei care atrag după sine privirile bărbaților.
Există și bărbați cărora le plac sânii siliconați. Ei sunt de părere ca femeile care apeleaza la implantul cu silicon se vor simți mult mai încrezatoare în sine. Iar dacă bustul va fi generos, el sigur va atrage privirile tuturor, indiferent dacă este natural sau siliconat!
În concluzie, nu se poate trage o concluzie, legat de felul cum gândesc barbații vis-a -vis de acest subiect, însă se poate afirma cu tărie că fiecărui bărbat îi plac fix sânii pe care îi are femeia iubită!

Sursa : ladyadvice.ru