Ea și El

Cât de des trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

Cu siguranță, fiecare își dorește o viață sexuală sănătoasă. Dar ce înseamnă asta, de fapt? Răspunsul diferă de la persoană la persoană și depinde de numeroși factori, printre care: stilul de viață, programul de lucru, sănătatea emoțională, vârstă etc.

Între 18 – 29 ani

Așa cum presupuneți, este perioada cea mai activă. Studiile spun că media este de 112 ori pe an.

Între 30 – 39 ani

Sunt atâtea lucruri care se întâmplă în această etapă a vieții. Cei mai mulți aleg să se căsătorească, să își înceapă viața de familie. Media este de 86 de ori pe an, ceea ce încă înseamnă, măcar o dată pe săptămână.

Între 40 – 49 ani

Între primele 2 categorii de vârstă există o diferență de 7%, ceea ce nu este foarte mult. Iar între prima grupă de vârstă și aceasta este de 12%. Persoanele la 40 de ani fac sex de 69 de ori pe an.

Peste 50

Sunt persoane care au declarat că cele mai bune partide de sex le-au avut la 50 de ani. Unul dintre motive este acela că au mai mult timp liber. În anii trecuți erau concentrați pe creșterea copiilor.

Știați că 13% dintre cuplurile căsătorite au relații sexuale doar de câteva ori pe an? 45% – de câteva ori pe an, 34%, de 2-3 ori oe săptămână și doar 7% mai mult.

Cu toate acestea, frecvența cu care întrețineți relații sexuale nu are nici o implicare medicală sau științifică. Cu toate acestea, nemulțumirile din viața sexuală pot duce la destrămarea relației, inclusiv al căsătoriei.

Sursa: superhv.com

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Între 30 și 40 ani aveam o medie de 12 raporturi sexuale pe săptămână, cel mai mult 17 pe săptămână, și zile în care era de 5 ori în 24 de ore.
    Acum trecut de 40 de ani, raporturile au scăzut mult, cei drept și din cauza problemelor și a altor factori dar acum la 43 ani avem în medie 8 raporturi sexuale pe săptămână, cel mai mult au fost 12 la săptămâna și 2 în 24 de ore.
    Depinde de foarte mulți factori…

Femei de 10 pe Facebook