banner marshal garden
Diverse

”Cel mai scurt drum către eșec este dorința de a le face tuturor pe plac.” Mikhail Litvak

Unul dintre cei mai cunoscuți psihiatrii și psihoterapeuți din lume, Mikhail Litvak, ne învață, cu generozitate, câteva trucuri pentru a depăși cu succes, orice obstacol ne apare în viață.

 1. Stai departe de oameni care nu au nimic bun de spus despre ei. Sunt înclinați spre a-i vorbi de rău pe ceilalți.
 2. Dacă vrei să faci săpături, fă săpături legate de știință și cunoaștere. Nu face săpături legate de viața altora.
 3. oglindaCând te simți deprimat, consideră că este momentul perfect pentru introspecție și reevaluare a vieții. Așa vei putea descoperi motivele reale ale depresiei.
 4. Luptă să îți formezi o imagine bună despre tine. Odată ce reușești acest lucru, nu mai ai nevoie de aprobarea nimănui.
 5. Fă ceea ce îți dorești în momentul în care îți dorești. Nu este un moment mai potrivit pentru a face ceea ce îți dorești decât momentul în care vrei, fără să ceri permisiunea nimănui.
 6. Atât persoanele mature cât și cele imature au cunoștințe. Diferența este că persoanele imture nu știu să le folosească decât pentru a critica. Luptă să devii o persoană matură.
 7. Cel mai scurt drum către eșec este dorința de a le face tuturor pe plac. Fă ceea ce îți dorești, fără să rănești pe nimeni, cu convingerea că ești o persoană bună, iar modul în care te percep ceilalți nu este treaba ta.
 8. femeieÎncearcă să obții succesul fără să dovedești nimic nimănui. Vei observa cum toate insultele și comentariile răutăcioase dispar.
 9. Dacă pui capăt unei afaceri sau unei relații de iubire, asigură-te că principalul motiv este propriul tău progres. Nu lăsa orgoliul să îți afecteze viața.
 10. Nu mai căuta fericirea și vei fi surprinsă să descoperi fericirea unde nici nu te gândeai. Drumul cel mai scurt către fericire este dezvoltarea personală.
 11. Încearcă să menții un echilibru între dorințe și abilități. Așa vei reuși să îți îndeplinești mai ușor visurile.
 12. Dacă ai de ales între o carte bună și o conversație cu o persoană superficială, alege cartea. Citind o carte bună, cu siguranță vei câștiga ceva. Dialogul cu o persoană superficială este doar pierdere de timp.

Sursa: lifecoachcode.com

 

Femei de 10 pe Facebook