Femei de 10 Recomandări

Femeile de 10 se pregătesc de o seară grecească! 

Vara a pus stăpânire pe noi toți, răsucindu-ne în suflet dorințele de vacanță, de mare, de soare, de acel “dolce farniente” de care ne este atât de dor, tot anul.

Femeile de 10, prin definiție, sunt harnice și implicate. Nu-i chip să le găsești trândăvind, trăgând chiulul, pierzând vremea sau tăind frunză la câini. Un an întreg, se întrec în a fi profesioniste de excepție, soții ideale, mame responsabile și iubitoare. De aceea, a le oferi răgazul unei mici evadări pe tărâmul binecuvântat al odihnei și relaxării este, de cele mai multe ori, un dar neprețuit. 

În această joi, femeile de 10 ale Bucureștilor vor fi răsfățate “grecește”. Noua întâlnire mondenă a cititoarelor revistei noastre online va avea iz elen, fiind organizată în colaborare cu Ambasada Greciei la București și cu Camera Bilaterală de Comerț Eleno-Română.

Ora și Locația? Pe-nserat, la orele 18, pe eleganta terasă “Casa Doina”.

Vom petrece o seara în ritmuri grecești, vom degusta bunătăți și vom ciocni pahare cu băuturi grecești, vom afla locuri minunate în care să ne petrecem vacanțele, vom cunoaște companii grecești, prezente pe piața românească, având ocazia să le admirăm și chiar testăm produsele, vom participa la o atractivă tombolă și la nenumărate alte provocări, pe care, în stilu-i deja caracteristic, echipa femeilor de 10, vi le oferă, iată, de doi ani. 

Vor fi alături de noi vedetele Nico, Paula Seling, Alexandra Violin, Olga Balan, Cătălin Crișan, actorii Alexandru Arșinel, Silviu Biris și Dani Făt și veți aplauda o super-defilare a celor  mai trendy modele ale verii, aparținând vestitului brand Lynne. Amfitrion va fi, ca de obicei, Marina Almășan, secondată de actorul Costin Teodorescu, asistentul său de la “Femei de 10, Bărbați de 10”.

Așadar, joi, la ora 18, haideți să ne relaxăm “grecește”, la Terasa Doina! 

Eveniment realizat cu sprijinul: