Ea și El

Femeie, încetează să te mai îndoiești de partenerul tău! 

 

Știu că te gândești la el 24/7 — de când te trezești dimineața și până adormi. Știu că îl iubești nespus de mult și nu vrei să-l pierzi. Dar nu cumva această obsesie îți blochează toate gândurile? 

O relație sănătoasă începe cu o iubire puternică și se duce spre o înțelegere deplină. Înțelegerea că celălalt este și el om, că are nevoie de spațiul său vital. 

Dar cât de mare este normal sa fie acest “spațiu vital”? 

El se referă la acel timp pe care fiecare din voi îl poate petrece cu prietenii săi, cu rudele sale și pentru rezolvarea propriilor probleme, fără să uite însa că sunteți un cuplu și că , pentru fiecare din voi, partenerul reprezintă întregul său univers. Acest spațiu vital se referă la acel spațiu un care puteți să trăiți fiecare liber, fără să fiți apăsați de gândul că datorați ceva cuiva. Că sunteți într-o capcană. 

 Ca personalități distincte, fiecare din noi nu trebuie să dăm socoteală nimănui, decât nouă înșine. Iar tot ceea ce întreprindem, ne privește numai pe noi și viața noastră. Culegem ceea ce am semănat : fie rău sau fie bine. 

  Dar ce ne facem, dacă acest “ spațiu vital “ devine mult prea mare?

  Intuiția noastră funcționează în 99,9% din cazuri. Dar nu în 100% din ele! Și atunci acești “Dar dacă…?” ne pot duce în direcții greșite. De ce anume trebuie să ne facem griji? De ce să ne creem haos în propriul cap și să stricăm ceea ce avem? 

Încearcă să fii cea mai bună, iar dacă lucrul acesta devine reciproc, atunci totul va fi bine. Iar dacă nu va fi, atunci e cazul să stați de vorbă despre ceea ce se petrece cu voi. Despre frământările tale. Iar dacă răspunsurile lui nu te vor mulțumi, e timpul să faci ordine în relație. 

Dacă el îți va spune, bunăoară, că interesul lui pentru tine a dispărut, respectă-i decizia  și…asta a fost! Nu-i scrie și nu-l suna. Îți va fi greu, dar vei trece peste asta.  Dar există și posibilitatea ca el să realizeze că ți-a acordat prea puține atenție. Poate că va aprecia sinceritatea ta și dorința de a-ți impărtăși sentimentele.  Iar dacă da, atunci ai grijă de el, prețuiește-l. 

Încetează să te mai îndoiești de el, ține cont că și el e un simplu om. Fii femeie deșteaptă și spune întotdeauna ce te doare. 

Sursa : soulpost.ru 

sursa foto: ru.freepik.com