Timp liber

Alege fluturele care-ți face cu ochiul, iar noi îți vom spune ce ascunde sufletul tău! 

 

Fluturii reprezintă un vechi si minunat simbol al omenirii. Ei simbolizează sufletul, dar și viața veșnică, precum și legătura sufletului nostru cu Universul. 

Acest inedit test pe bază de fluturi va descifra tainele sufletului tău și vă va sugera câteva elemente de luat în seamă. Crezi sau nu, nimeni nu parcurge întâmplător acest test. Iar dacă “ai dat peste el”, înseamnă că ceva e la mijloc… 

Așadar, alege acel fluture care îți place cel mai mult! ….Gata? L-ai ales? 

1. Dacă ai ales fluturele cu nr.1

   Ești un om pozitiv și luminos. Atragi multă lume în jurul tău. Ai un suflet deschis și sincer, în care fiecare are loc. Te gândești foarte puțin la tine și te dedici celor din jur. Universul îți recomandă să-ți mai acorzi atenție și ție și să-ți oferi bucurii. Căci atunci când zâmbești tu, zâmbește întreaga lume.  

2. Dacă ai ales fluturele cu nr.2

   Ești o persoană creativă, plină de talente și capacități. Ai un suflet sensibil și ușor de rănit, deși puțină lume știe acest lucru. Treci prin viață râzând. 

Dușmanul tău cel mai mare sunt veșnica îndoială și lipsa de încredere în tine. Universul îți recomandă să te bizui mai mult pe propriile forțe și să ai încredere în ceea ce simți. 

 

Dacă ai ales fluturele cu nr.3

Ești o persoană sensibilă și ai oarecari legături cu alte lumi. Ai o intuiție puternică, uneori ai vise premonitorii și poți distinge cu ușurință dacă cel din fața ta e un om bun, sau unul rău. 

Ești foarte sinceră, de aceea lumii nu îi e ușor să comunice cu tine. Universul îți sugerează să nu mai pui la suflet faptele celor din jur, și să-ți faci propriul cerc de prieteni,  în care să ai încredere și în fața cărora să-ți poți deschide sufletul fără teamă.   

4. Dacă ai ales fluturele cu nr.4 

Esti un om al contrastelor. Ai schimbări frecvente de dispoziție : ești când fragilă, când puternică. Bărbații se îndrăgostesc deseori de tine, însă tu te îndrăgostești o singură dată și pentru totdeauna. Nu ierți trădarea. Te frămânți deseori pentru nimicuri. Universul iți sugerează  să nu mai ții cont de lucrurile mărunte și triste din jur. Înconjoară-te de lucruri frumoase , de oameni buni și, vei vedea, totul va fi bine. 

Sursa: cluber.com.ua