Diverse

Două reguli care-ți vor schimba viața personală

 

Regula 1: In relație, totul trebuie să fie simplu.

Din prima. Cei doi trebuie să se simtă de la început ca și cum s-au cunoscut de-o viață. Trebuie să simți că alături de bărbatul acesta poți porni, chiar de a doua zi, într-o călătorie în jurul lumii. Simplu – înseamnă bine. Complicat – înseamnă rău. Aceasta este o axiomă. Ea nu trebuie demonstrată. De fapt, într-o relație nimic nu trebuie demonstrat. Nu trebuie să obții nimic, să alergi după nimic și nimeni. Dacă o vei face o dată, o vei face toată viața. Dacă n-a mers de laa început, înseamnă că nu este omul tău. Relațiile complicate le sunt sortite celor care au timp, care se plictisesc. Celorlalți, tipul acesta de relații le toacă nervii. Fugi de astfel de relații. Nu te umili, încercând să joci după cum îți cântă celălalt. După puțin timp, relația oricum se va prăbuși.

 

Regula a doua: Relația trebuie să-ți provoace bucurie.

Nici această regulă nu trebuie demonstrată. În momentul în care relația nu mai provoacă bucurie, ci tristețe și supărare, renunță la ea! Nu te obișnui cu certurile, lacrimile și spargerea farfuriilor! Lasă naibii dialogurile interminabile, acuzațiile reciproce! Asta nu e normalitate, e drumul spre iad! Dacă dintr-o relație dispare bucuria, relația devine inutilă.

Da, vei spune, dar există atâta lume care persistă în relații care nu aduc niciun strop de fericire! Si? Vrei să fii ca ei? Luptă, să nu ajungi așa! Îți vine să spui lucruri urâte? Taci! Începe scandalul? Fă-ți de lucru în altă parte! Ești acuzată non-stop? Nu accepta să fii țap ispășitor!
Relațiile există pentru a aduce fericire! Restul, “rabd de dragul copiilor”, “din obișnuință”, “pentru că așa fac toți”, “ce-o să zică lumea?” etc – toate astea sunt argumente de aruncat la gunoi!

 

 

Sursa: lifeandjoy.ru

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate