Diverse

Dacă vrei să te simți mai bine, încetează să mai rostești această frază!

 

În viața fiecăruia dintre noi a existat cel puțin o situație în care am capitulat chiar înainte de a începe lupta. Ca urmare, am devenit mai temători și ne-am pierdut încrederea in noi.
Nu mai trebuie să repetăm niciodată această experiență.
Iată ce spunea marele pictor Vincent van Gogh: „Dacă auzi o voce lăuntrică care-ți spune să nu mai pictezi, atunci pictează așa cum n-ai mai făcut-o până acum! Atunci această voce va dispărea! ”
Extrapolând, atunci când simțiți că nu vă reușește un lucru, trebuie să vă apucați să faceți taman acel lucru!
În viață lucrurile sunt puțin diferite. Dacă vrei să faci ceva, nu trebuie să aștepți o minune! Da, talentul este, intr-o oarecare măsură, genetic, dar el trebuie dublat de muncă, pasiune și experiență. Dar mai ales de determinare!
Nu trebuie să rostiți niciodată, nici măcar în gând, cuvintele : „Nu voi putea face asta, nici n-are sens să mă apuc…”, altminteri ne vom seta pe insucces și vom fi tentați să renunțăm la tot ceea ce contează pentru noi cu adevărat.
O astfel de idee păguboasă, care ni se fixează în creier, ne va face să trăim o viață anostă, lipsită de provocări intelectuale și de pasiuni care ne-ar putea conduce la o adevărată ascensiune spirituală.
Lucrați , așadar, asupra motivației voastre. Aflați totul despre ceea ce că propuneți să faceți. Impuneți-vă să evoluați. Faceți-o în mod repetat și regulat. Încercați să vă autodepășiți! Impuneți-vă să faceți anumite lucruri, chiar dacă uneori sunteți prea obosită și lipsită de voință.
Și credeți-mă, orice efort se va reflecta ulterior pe fața voastră, sub forma unui zâmbet. Odată ce veți face ceea ce vă place cu adevărat, veți dobândi deopotrivă fericire și armonie lăuntrică!

Sursa : soulpost.ru