Diverse

O mamă si o fiică seamănă atât de bine, încât sunt mereu confundate de cei din jur! 

 

Originare din Scotia, cele doua femei reusesc mai mereu sa intoarca după ele toate capetele celor din jur,  atunci cand se afla pe strada. Mai mult, de cativa ani lumea le numeste “surori”. Aceasta replică – spun ele – o aud aproape zilnic. 

Tocmai din acest motiv, cele doua, mama si fiica ei au decis sa lase lumea cu gura cascata și s-au inscris in diferite concursuri… de frumusete! Mai mult, acolo acestea au participat ca rivale, fiind numite „gemene”.

Laurie Meisak are 55 de ani, iar fiica ei Amy are 24 de ani. Impreuna ele formeaza un duo incredibil. Mama si fiica sa au decis sa asculte sfaturile primite din partea familiei si prietenilor si sa participe la mai multe competitii de frumusete.

Odata ce-au facut acest lucru pentru prima oara, aceasta aventura le-a apropiat si mai mult, iar ele au devenit aproape de nedespartit. Felul in care arata le-a oferit sansa sa participe si la faimosul concurs „Miss Galaxy UK”.

Juriul a fost profund impresionat de frumusetea celor doua femei, dar si de curajul de care mama si fiica ei au dat dovada. In plus, Laurie Meisak a fost determinata sa arate cat mai bine pentru acel concurs, pentru ca a acceptat cu mare incredere si proba costumului de baie.

Originare din Hamilton, in South Lanarkshire, Irlanda, mama si fiica sa au reusit sa inspire mii de femei din intreaga lume. Laurie Meisak a marturisit ca tipul acesta de competitii i-a oferit un nou sens in viata.

Femeia e hotarata sa faca in continuare parte din aceeasi echipa cu fiica ei, Amy, si sa participe la tot soiul de concursuri care sa ii aduca admirația celor din jur pentru felul in care arata la 55 de ani. De asemenea, mama si fiica au avut foarte multe de invatat una de la alta. Amy a fost cea care i-a arata mamei sale cum trebuie sa paseasca si sa se comporte pe podium.

„Dupa primul meu concurs ma gandeam ca sunt mama a patru copii, dar si bunica in acelasi timp si niciodata n-am mai facut ceva de acest fel. Ca mama, am fost mereu EU cea care isi incuraja copiii sa faca tot soiul de lucruri si i-am sprijinit mereu. Nu ma gandeam ca va veni un moment in care sa faca si ei acelasi lucru pentru mine”, a povestit celebra mamă scoțiană.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicitate