Ea și El

Doar pentru că ești sociabilă nu înseamnă că flirtezi

femeie

Dacă ești o persoană drăguță, care zâmbește mult nu înseamnă că flitrezi. Simplul fapt că ești sociabilă și legi ușor conversații cu toată lumea nu trebuie interpretat ca propunere romantică.

– Ești o persoană timidă  

Probabil ești ultima persoană care ar îndrăzni să facă primul pas. Cu toate acestea, un zâmbet pe fața ta i-ar putea face pe bărbați să gândească:  “Cu siguranță mă place.” Dar nu este adevărat. Pur și simplu ești o persoană drăguță.

– Poți face lucruri neobișnuite  

colegiDacă ești o persoană timidă, poți face anumite gesturi interpretate ca ciudate atunci când te afli în contact cu alte persoane. Te poți juca cu o șuviță de păr sau cu urechea.

– A flirta este precum o boală – are mai multe simptome  

Orice boală are mai multe simptome. La fel și flirtatul. Nu se reduce la un zâmbet sau la un semn cu ochiul. Sunt multe alte semne după care trebuie să te uiți.

– Îți poate face plăcere să porți o conversație 

Odată ce te-ai implicat într-o discuție, cu siguranță îți face plăcere. Nu înseamnă că ești interesată, la modul romantic de el. Atunci când ești interesată de o discuție, exprimi un interes real. Așadar, interesul există, dar nu față de el ci față de conversație.

– Nu vrei să rănești pe nimeni  

În momentul în care cei din jur ajung să te cunoască, devine o plăcere să comunice cu tine iar tu ești mult mai puțin timidă. Dacă nu ești o acritură nu înseamnă că îți dorești o relație romantică.

– Nu le invadezi spațiul personal    

Cu siguranță, în afara îmbrățișărilor prietenești nu se petrec alte apropieri.

– Zâmbești pentru că ești prietenoasă, nu disponibilă  

Un simplu zâmbet nu înseamnă o invitație la o cină romantică. Orice persoană echilibrată zâmbește. Este un semn de sociabilitate și prietenie.

Sursa: positivethingsonly.com

Publicitate