Show TV

Designerul SEBASTIAN FELIX ȚOPESCU, fiul marelui comentator sportiv Cristian Țopescu, va fi invitat sâmbătă, la “RIVALII…cu Marina Almășan”  

 

Un tânăr de nota 10, în vârstă de 23 de ani, designer de mare viitor,  va fi  “rivalul” nostru din această sâmbătă. Biografia sa ascunde, printre altele, un detaliu extrem de interesant! 😉

Sebastian Țopescu s-a nascut la București și este fashion editor și stilist, obișnuind să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion. Spune că a trăit într-o familie liniștită, calmă, dar că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui său. Încă de mic, acesta a fost pasionat de modă și artă și nu s-a ferit să își scoată la iveală latura artistică. Totuși, nu de puține ori, acesta s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur. 

    In dialogurile sale telefonice cu tânărul nostru invitat, colega noastră Elena Cristescu a aflat câteva detalii despre fiul marelui comentator sportiv Cristian Țopescu. Vi le transmitem și vouă : 

* în copilărie, din “arsenalul”  său  făceau parte haruki murakami ca si carti, iar ca jocuri, pokemon . În  principiu, prefera jocurile cu prietenii

* nu-și amintește să fi avut parte de prea multe pedepse in copilarie. Educatia sa a functionat după următorul mecanism :  intelegere a greselii, asumarea ei si promisiunea ca nu se va repeta.

* amintiri memorabile dein copilărie? După ce s-a urcat pentru prima oara pe cal, a realizat iubirea si respectul pe care le simt pentru animale

* consideră ca a fost acel tip de copil agitat:  deci nu prea era pe acasa, mai tot timpul și vroia mereu sa facă și să vadă lucruri noi

* deviza sa în viață : leben und leben lassen ( traieste si lasa-i și pe alții sa traiasca)

* a fost mereu pasionat de  istorie si literatura ( mai mult de partea “lirica” a acesteia)

* cine i-au fost modele în viață? Parintii  si orice… concept iși construiam in minte, dar pe care acum nu și le mai amintește, (in prezent, spre exemplu,  sunt… fluturii ! )

* pasiunile în copilărie erau două : echitatia a fost iubirea principala urmata de sariturile in apa.

* si-a ales simgur drumul în viață. Parintii l-au  sustinut mereu, atâta timp cat își  asuma ceea ce vroia să facă.

* ca si în cazul tuturor copiilor,  părinții au fost cei care i-au dat primii bani de buzunar; mai apoi, primii bani i-a făcut din modeling și după aceea și-a tot găsit moduri diferite prin care să producă cât mai mulți bani de buzunar

* a  fost întotdeauna  o persoană extrovertită,  așadar a avut întotdeauna  o relație bună cu cei din jurul său

* sfatul principal pe care l-a primit de la părinți a fost  să fie mai calm si că știe nu totul în viață merita energia lui.

* momentul cel mai memorabil de până acum, a fost acela în care  a descoperit calitatile transformative ale hainelor si și-a descoperit pasiunea pentru spunerea unei povesti, prin diferitele forme ale artei.

* îl deranjează, in general, persoanele aflate in pozitii de autoritate,  care pun “puterea” inherenta a pozitiei mai presus de logica si bun simt

* adulți pe care-i admiră?  exceptând familia, artistic vorbind  Alexandrina Hristov iar din copilarie/adolescenta profesorul său de romana din Sibiu.

* film recomandat : : Himizu . Carte recomandată: No longer human

* odată cu trecerea anilor, a  devenit exact opusul său din adolescență :  acum are tendința de a fi prea calm si poate câteodată prea politicos.

   Suntem sigur că v-am trezit curiozitatea! Așadar, ne vom întâlni cu designerul Sebastian Țopescu și cu “rivala” sa, marea noastră sportivă Elisabeta Lipă, sâmbătă, 26 noiembrie, la ora 15, pe TVR2! 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.