Show TV

Am informat, am educat, am… amuzat!

…cu alte cuvinte, ne-am mai făcut datoria, încă o saptămână!
Cifrele de audiența arată că tot mai mulți telespectatori au fost seduși de emisiunea noastră, lucru care nu poate decât să ne încânte! Vă multumim, dragii noștri!
Iată , ca de obicei, recapitularea săptamânii de care ne despărțim:

Luni, 13 “Ce mai este astăzi natural?”

…evident, mai nimic! Cam asta a fost răspunsul tuturor , în frunte cu cei doi invitați principali: actrița Marinela Chelaru și dl. Paul Anghel, director general ANPC. Au fost trecute în revistă, cu amuzament, toate lucrurile care nu mai sunt naturale, în special cele din farfuria noastră! Până si Marina a recunoscut că poartă… gene false! Concluzia a fost una singură: femeile vor continua să-și bage si.icoane în toate cele, iar noi, daca vrem mâncare BIO, n-avem decât să ne facem grădină de legume pe balcon!

Marți, 14: “Cu părinții, la azil?!?”

Au fost ceva lacrimi, marți! Cazul adus de noi, pe scenă (doi frați care se ceartă între ei, dacă să-și ducă sau nu bătrânul tată, la azil) a suscitat o adevărată răzmeriță în tribune. Dar și pe canapele, unde, alături de Marina și Mircea, au luat loc renumitul medic Ileana Marinescu și îndrăgotul Fuego. Sfaturi peste sfaturi, inclusiv de la psihologul Monica Enache, încât, la final, protagoniștii cazului au plecat buimaci, din platou. Cel mai fericit era însă batrănelul tată, având în vedere că toți cei prezenți i-au sfătuit copiii să țină cont și de părerea lui! Melodia de final a lui Fuego ne-a făcut să lăcrimăm. Iar unii chiar au plâns de-a binelea, în frunte cu doamna doctor. Nu întâmplător, ediția a înregistrat un record de audiență!

Miercuri, 15: “Mai sunt românii patrioți?”

Nu din cale-afară, au ajuns la concluzia invitații : cea mai bună canotoare a secolului – Elisabeta Lipă și jurnalistul Liviu Mihaiu, carora li s-au adăugat doua voci sonore, din tribune : generalul în rezervă Octavian Leru (96 de ani!) si prof.universitar Ion Coja, un naționalist convins, căruia în vene nu îi curge sânge, ci dragoste de țară. Exemplele de patriotism au alternat cu cele de lipsă de patriotism, invitații s-au certat unii cu alții, în final, concluzia a fost unanimă: România merită, totuși, să fie iubită!

Joi, 16: “Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus?”

Numerologul Mihai Voropchievici a susținut că da, actrița Tania Popa…nu era foarte convinsă! De aici și lupta de idei întreținută de întrebarile iscoditoare ale lui Mircea – pasionat de subiect – și de cârcotelile Marinei, nu foarte convinsă, avand în vedere ca un test al destinului de pe internet, rezolvat chiar în emisiune, i-a pronosticat ca va fi …dansatoare! Doi invitați senzationali din gradene – actorul Nae Alexandru, salvat , la naștere, din dărâmăturile cutremurului din ’77 și copilul străzii Steluța Duță, abandonata de mamă la naștere și ajunsă campioană mondială la box, au demonstrat, prin propriul exemplu, puterea destinului! O ediție de colecție, am spune noi, date fiind poveștile senzaționale, istorisite în direct!

Vineri, 17: “Mitocani și bunele maniere”

Ca de obicei, toți invitații săptămanii s-au adunat în jurul unei teme comune: de data aceasta, societatea românească a fost pusă sub lupă, întru descoperirea bunelor sale maniere. Putine, la număr, vremurile noastre fiind înțesate de mitocani! Invitații s-au întrecut în a-și povesti propriile experiențe, amuzându-se copios la exemplele filmate, difuzate de echipă. Concluzia: cei 7 ani de acasă continuă să fie foaaaaaarte importanți!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.