Ea și El La psiholog

De ce la psiholog?

Să spui cuiva că are nevoie să meargă la psiholog poate fi dificil din cauza stigmatizarii. La fel de greu este să vezi cum persoane dragi se afundă în probleme și sa nu poți face nimic pentru a le scoate din starea care se agravează pe zi ce trece.
Primul pas în gestionarea emoțiilor negative este de a le accepta și de a apela la ajutor.
De ce la psiholog?

  • Pentru că avem cu toții, momente în care simțim nevoia sa spunem ce avem pe suflet, fără teama de a nu fi judecat.
  • Pentru că întotdeauna, cineva obiectiv, din exterior și pe deasupra și pregătit în aceasta direcție ne poate arata o nouă perspectiva, care deși era la indemana noastră, factorul emotional, subiectiv nu ne da voie să o accesăm.
  • Pentru a face față mai bine situațiilor stresante, anxietății, problemelor cu care ne confruntăm zi de zi
  • Pentru a descoperi ce se află la baza comportamentului nostru, de unde vine problema, de ce suntem sensibili la anumite subiecte, de ce reacționam agresiv sau sensibil la anumite situații.
  • Pentru că discuțiile cu partenerul de viață nu duc nicăieri și orice tentativa de conciliere a eșuat lamentabil.
  • Pentru că este un mediu sigur unde poți vorbi despre orice: despărțire, probleme în relația de cuplu, tensiuni în familie, realatii tensionate cu copiii, pierderea unei persoane dragi.
  • Pentru a învața un nou mod de a relationa cu cei din jur, pentru a-ti descoperi resursele, pentru a descoperi mai multe despre tine, pentru a aduce îmbunătățiri în toate ariile din viața ta.

In fiecare săptămână un specialist al Clinicii Renia iți stă la dispoziție, cu răspunsuri la toate dilemele tale. Nu ezita să ne trimiți intrebările tale. Noi vom fi pe fază cu răspunsuri pe măsură!

Rubrică susținută de:

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.