Ea și El

10 sfaturi pentru o viitoare domnișoară bătrână Sau…Cum să rămâi toată viața singură

 

V-ați despărtit de iubit sau de soț? Nu mai aveți nici chef, nici puteri pentru nimic? Visați să vă petreceți tot restul vieții zăcând pe canapea, cu o carte în mână și cu o pisică alături? Vă ajutăm noi! Următoarele 10 sfaturi vă vor ajuta să rămâneți singură! Desigur, dacă sunteți îngrozite de ideea de a deveni domnișoare bătrâne, atunci fie le ignorați, fie faceți taman pe dos! Decizia vă aparține!

Stați mereu în casă. De ce să părăsiți căminul vostru drag, unde puteți lâncezi în voie sau, dimpotrivă, pe care îl puteți face să strălucească, muncind la el toată ziua? Nici musafiri să nu invitați! La ce vă trebuie acest deranj? Musafirii nu fac decât să vă deranjeze în exercitarea unor activități atât de importante, cum ar fi cititul revistelor glossy și vizionarea telenovelelor. Adunarile cu mulți oameni, festivalurile, petrecerile și mersul prin cluburi nu sunt pentru voi. Chiar dacă cineva vă ademenește într-un astfel de loc, cautati imediat un pretext pentru a reveni cât mai repede în casă, dulcea casă!

2. Uitați de aspectul exterior. Oricum stați aproape numai în casă, așa că la ce va trebuie să arătați bine? Până la magazinul din colț vă puteți repezi în trening si nici măcar nu trebuie să vă spălați pe cap pentru asta! Nu le dați bărbaților șansa de a se uita cu interes la voi! Nu aveți nevoie de fitness, nici de creme de corp, tunsoarea asta mai rezistă juma’ de an, n-are sens să cheltuiți banii pe hair-stilist! Când mergeți la serviciu, cel mai simplu este să vă prindeți părul într-o coadă sau un coc!

3. Refugiați-va în muncă!
Nu aveți nevoie de bani! Nu aveți pe cine să întrețineți cu ei! Concentrați-vă pe a vă construi o carieră solidă – doar este semnul unei femei inteligente și independente. Nu aveți timp pentru prostii. Alegeți astfel de profesii unde contactul cu bărbații este minim. Este de preferat un colectiv feminin, doar e atât de placut să stai cu colegele la o cafea și să discuți despre cât de nemernici sunt bărbații!

4. Făceti-vă o părere despre voi însevă și rămâneți blocate pe ea.
Indiferent de cum este părerea respectivă. “Ah, am citit pe internet că persoanele ca mine nu vor atrage niciodată barbații” sau, dimpotrivă “ Sunt o femeie specială, niciun bărbat nu e suficient de bun pentru mine!”. Numai proastele alea măritate și-au pierdut total stima de sine, s-au îngropat pe viață în bucătărie și au ajuns sclavele soților si ale copiilor.

5. Evitați bărbații și flirtul!
Nu aveți nevoie de astfel de “jocuri”, nu sunt pentru voi! În plus, vă e teamă de bărbați, trebuie să stați mai departe de ei, iar dacă aceștia încearcă să se apropie de voi, aruncați-le în schimb o privire răutăcioasă, de gheață. Căci, știți și voi, bărbații nu au în cap decât un singur lucru, toți sunt niște ticaloși, toți caută, de fapt să vă facă rău. Iar femeile care răspund avansurilor lor sunt , de fapt, niște proaste!

6. Incercați să fiți perfecționiste!
Creionați portretul robot al bărbatului ideal și îndepărtati-i pe toți cei ce se abat de la punctele înșirate de voi. Ăsta e prea slab, ăsta fumează, ăsta are ochelari, ăsta plătește pensie alimentară, ăsta are salariul cam mic etc.

7. Cumpărați-vă o pisică
Sau mai bine chiar două, sau..chiar mai multe! Puteți să vă luați și un hamster, și păsărele. Cu toții au loc în casa voastră, iar timp pentru ei se găsește berechet! Căci numai sărmanele viețuitoare sunt capabile să vă înțeleagă si să vă iubească cu adevărat și nu vă vor trăda niciodată! Câini să nu va luați, caci câinii presupun să ieșiți cu ei afară si ce va faceți dacă, Doamne ferește, vă veți întâlni cu un alt vajnic posesor de câini, bărbat firește?!?

8. Trăiți în lumea voastră interioară. Și fiți mândre de ea! Căci cine poate aprecia această minunată lume interioară la justa ei valoare? Numai voi! La naiba cu nemernicii de bărbați, nu vă merită! Nu le împărtășiți gândurile voastre, dorințele, planurile de viitor! Construiți castele de nisip, studiați-vă pe voi însevă și preocupați-vă doar de propria persoană! Scrieți versuri, profunde și triste. Bucurați-vă de universul vostru interior, atât de bogat!

9. Inventați-vă un hobby!
Fără îndoială, nu trebuie să alegeți baschetul, nici sala de fitness, nici călătoriile și nici pescuitul – doar în toate aceste locuri există riscul de a întâlni bărbați! Optați pentru tricotat, colecționatul de bibelouri din porțelan, creșterea florilor – important este să fie activități eminamente feminine, cât mai liniștite și care să nu presupună interacțiunea cu oamenii.

10. Exersați gândirea negativă.
În sufletul vostru, simțiți că viața voastră nu e chiar așa cum ar trebui. Trebuie să începeți să vă plângeți celor din jur, să cădeți în oala cu melancolie, să deveniți nervoase, iritabile. Certați-vă pentru ocaziile ratate de a vă fi găsit partenerul potrivit. Toate acestea ajută foarte mult! Încercați să aveți mereu o mină tristă. Respectați toate regulile de mai sus, aveți încredere în voi si veți reuși să obțineți acea viață de una singură, la care ați visat dintotdeauna!

Sursa : gubdaily.ru