Ea și El

Cuvintele care îl vor face să te iubească și mai mult

Dragostea este răbdătoare, este blândă, este complicată.
Iar pentru femeile care nu au avut demult nicio relație : dragostea este pentru cei cu nervii tari. Dar pentru a determina un bărbat să se îndrăgostească de tine, nu trebuie să te schimbi, nu trebuie nici să-ți mutilezi exteriorul, nici să citești, în disperare, tot felul de cărți, ca să pari mai deșteaptă. Îl poți “ajuta” să se îndrăgostească de tine într-un mod mult mai simplu. Totul pornește de la niște cuvinte miraculoase….

Și nu sunt niște vorbe-n vânt. Nu trebuie decât să înțelegem semnificația lor reală și eficiența lor de netăgăduit. Care sunt, deci, aceste cuvinte fermecate?
“Te iubesc!” ? Nici gând.
“Te doresc!”? Nici vorbă.
“Hai să facem dragoste!”? Nici măcar.
“Am bagat o friptură la cuptor,pentru tine!”? …Pe undeva pe acolo, dar..nu!
Toate frazele de mai sus le sunt plăcute barbaților. Cu toatele ne dorim să fi dorite și iubite, nu-i așa? Sexul, e și el plăcut. Ca și friptura, de altfel. Însă în toate aceste fraze se face o discretă aluzie că ai ceva așteptări de la bărbat, ca ai nevoie de el pentru ceva anume, ori acest lucru îi ia puțin din putere. El se va simți ușor la înghesuială, într-o oarecare capcană. El se va simți dator să răspundă sentimentelor tale ( căci, bunăoară, dacă tu spui ca îl iubești, înseamnă că si el va trebui să te iubească, nu?). Și este posibil ca el să intre într-o oarecare panică…. Dacă îi vorbesti de friptură, gândul lui îl va duce la faptul că, până la însurătoare, n-ar mai fi decât un pas..Că nu-l mai așteaptă decât o căsută, trei copii și un Golden Retriever….Așa că frazele menționate nu generează chiar intotdeauna emoții pozitive.
Ce-ați zice de cuvintele “ Eu te respect”? Barbaților le fac mare plăcere, la fel ca și propoziția : “Te admir foarte mult”. Încet-încet, ne apropiem de răspunsul corect. Dar mai avem până la el.
Există așadar ceva mult mai profund, ceva ce îi va face pe bărbați să ne iubească și mai mult. Iată:
“EU AM ÎNCREDERE ÎN TINE”.
Este așa-numita propoziție fermecată. Este posibil ca el să știe deja ceea ce-i spui. Însă în momentul în care îi spui iubitului tău că ai încredere în el, practic îi transmiți că îl accepți așa cum este el și că nu ai nimic împotrivă ca el să nu fie asemeni ție. Astfel, îl consideri un lider. Îi oferi, practic, cârma relației voastre. Și elimini presiunea asupra lui. Dar îl și motivezi să fie mai bun. Caci dacă cineva spune că are încredere în noi, simțim nevoia să fim omul pe care respectivul să se poate baza. Stă în natura umană : când ești apreciat, încerci la rându-ți să strălucești și mai tare. Caci nu vrei să dezamăgești. Însa nu toate femeile înțeleg acest lucru. Multe consideră că bărbații buni “s-au terminat”. Dacă faci parte din această categorie, pune-ți întrebarea: oare nu cumva nu cauți acolo unde trebuie?

Sursa: creu.ru