Ea și El

Cupluri de zodii pe care nimeni și nimic nu le poate distruge 

 

Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus. Fiecărui om îi este sortit să fie alături de cineva anume. Și vor fi, chiar dacă le va lua ani buni până să se întâmple asta. 

Balanțele și Berbecii 

Din momentul întâlnirii lor, focul pasiunii erupe cu putere. Energia Berbecului și farmecul Balanței generează o chimie puternică între ei, relația devenind  o provocare pentru amândoi.

Dar chiar și aici pot apărea probleme. Berbecul poate impune Balanței anumite reguli, iar eforturile Balanței de a-l supune pe Berbec poate adăuga niscaiva scântei în relație.

Pentru ca armonia dintre aceste două semne să dureze la nesfârșit, partenerii trebuie să-și folosească toate calitățile pentru a atinge obiectivele lor comune.

Leu și Vărsător

Vărsătorul se poartă ca un stăpân al Universului. Este un rebel din fire, fiind cel care îl inspiră pe Leu, dar este la rându-i inspirat și fascinat de carisma fantastică a Leului.

Egocentrismul Leului și refuzul Vărsătorului de a ține cont de realitate,  duc la apariția unor probleme între ei. Pentru a avea o relație fericită , amândoi trebuie să caute soluții. De regulă, departe de ochii lumii departe. 

Taur și Scorpion

În momentul în care Taurul va învăța să aibă încredere în Scorpion, el îi va înțelege pasiunea incredibilă pentru viață. Cei doi nu vor putea sta departe unul de altul pentru mai mult timp, dar între ei pot apărea și  neînțelegeri. Scorpionii, cu caracterul lor zurliu îl vor obosi pe Taur, dar și  aceștia vor fi scoși din sărite de pasivitatea Taurului.

Pentru a avea o relație fericită,  ei trebuie să aibă obiective comune, să comunice cu prietenii și să nu se blocheze  în cadrul cuplului.

Gemeni și Săgetător

Reprezentanții acestor două zodii  sunt atrași unul de celălalt mai mult spiritual, decât fizic. Gemenii sunt curioși, iar Săgetătorii primesc o mare plăcere din comunicare.

Gemenii sunt înciudați pe atotcunoscătorii Săgetători, iar pe aceștia, la rândul lor,îi enervează  frivolitătatea  Gemenilor și aplecarea lor către bârfe.

Soluția pesntru aceste  probleme o reprezinta  activitățile și călătoriile comune.

Rac și Capricorn

Senzualitatea Racului și puterea Capricornului sunt ceea ce contează , in această relație. Capricornul  se comportă uneori rece și indiferent, făcându-l pe Rac să se simtă inutil și ignorat. În același timp, Capricornul se poate enerva cănd Racul devine prea dependent de el.

Ei trebuie să țină minte mereu că nu sunt doar parteneri, dar și că se iubesc foarte mult.

Fecioară și Pești

Fecioara este adepta ordinii totale, iar Peștii, dimpotrivă, urăsc rutina. Unirea lor este practic o combinație  între două extreme. Pentru ei, relațiile sunt o modalitate de a da peste cap viața partenerului :  Fecioara va încerca să facă din Pești o persoană organizată, iar  Peștii vor încerca să învețe Fecioara  să fie mai relaxată. 

Peștii iubesc libertatea și s-ar putea sătura de Fecioara care vreau mereu să aibă totul sub control.  Cei doi trebuie să încerce  să ajungă la un compromis. Asta dacă vor o viață fericită împreună!😉

sursa ; cluber.com.ua

Surs foto: 2krota.ru

Femei de 10 pe Facebook