Ea și El

Cum și-a surprins Cristiano Ronaldo soția, de ziua acesteia

 

Nu mai e un secret pentru niciun bărbat : nouă, femeilor, ne plac al naibii de mult surprizele! Iar bărbații îndrăgostiți profită din plin de acest detaliu, pentru a ne surprinde cu orice prilej. Iar atunci câ d au și posibilități  surprizele…devin apocaliptice! Este cazul starului Cristiano Ronaldo, care a reușit să-și surprindă nu numai soția , ci și fanii, cu o astfel de surpriză de anvergură! 

     Soția lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez a împlinit la începutul acestui an, pe 27 ianuarie, vârsta de 28 de ani. Fotomodelul a primit o mulțime de cadouri din toate părțile, însă de la soțul său –  un cadou cu adevărat special, despre care a vuit presa internațională.

Astfel, celebrul fotbalistul a plătit o sumă fenomenală pentru ca să vadă chipul iubitei sale proiectat pe cea mai înaltă clădire din lume, numită „Burj Khalifa”. Soții, împreună cu toți cei patru copii ai lor, se află într-o vacanță în Dubai. Se plimbau, pur și simplu, după lăsarea întunericului și… la un moment dat,  a apărut… marea surpriză! Pe cea mai înaltă clădire din lume a apărut brusc chipul soției Georginei, alături de mesajul „Happy Birthday, Gio!”. Pe celebrul turn s-au succedat, preț de câteva secunde,  o serie de imagini cu Georgiana Rodriguez.

Conform news18, jucătorul, care are un salariu de minim 30 de milioane de euro pe an la echipa Manchester United, a achitat pentru această surpriză cel puțin 50.000 de lire, adică aproximativ 60.000 de euro. Se pare că plasarea unui anunţ sau a unui mesaj promoţional timp de trei minute pe faţada clădirii „Burj Khalifa” costă 60 000 euro, preţul crescând în weekend.

Ca un detaliu, pentru curioși: faimosul turn dispune de cel mai mare ecran din lume, pe timp de noapte el are aproape 30.000 de metri de cabluri, 1,1 milioane de pixeli și 118 tone de fascicule luminoase și accesorii.

    Așa că…dragi bărbați îndrăgostiți, dacă vreți să vă dați gata alesele inimii, dați-vă peste cap și proiectați-le chipul pe o clădire celebră! Chiar și pe blocul de vizavi, dacă banii nu vă dau afară din casă! 😂😂

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.