Diverse

I-a donat un rinichi soțului său, iar acesta, în semn de recunoștință….a părăsit-o! 

 

De multe ori, viața bate filmul! Povești întâmplate aievea sunt mai spectaculoase decât scornelile unor scenariști cu imaginație debordantă. Este și cazul unei povești de viață, care a devenit virală după ce a fost adusă la cunostința publicului de însăși protagonista sa : o tânără, care și-a donat un rinichi iubitului, a devenit virală după ce a povestit că acesta a înșelat-o și a părăsit-o,  la doar câteva luni de la operație. 

Colleen Le are 30 de ani și locuiește in America. Femeia a povestit că atunci când a început o relație cu iubitul sau,  acesta era suferind și pentru a fi salvat de la moarte, avea nevoie de un rinichi.  Tânărul era pe dializă încă de la 17 ani.

Colleen și-a dorit să își ajute iubitul și după ce și-au făzut analizele pentru compatibilitate, femeia i-a donat rinichiul fără a mai sta mult pe gânduri. Doar  acest gest extraordinar nu a întărit relația lor, așa cum  era de  așteptat, nu a devenit mai apropiată ci dimpotrivă. La mai puțin de un an de la operație, bărbatul a înșelat-o, iar apoi i-a dat lovitura decisivă, părăsind-o. 

Distrusă și disperată, Colleen  a decis să își verse furia și dezamăgirea într-un mod surprinzător: ea și-a împărtășit povestea pe Tik-Tok în nenumărate filmulețe și a adunat, in consecința,  peste 2 milioane de like-uri.

Deși Colleen declarase inițial că l-a iertat pentru infidelitate, peste câteva luni bărbatul i-a dat vestea cea mare, anunțând-o că e momentul să se despartă : „Dacă suntem meniți să fim împreună Dumnezeu ne va aduce împreună” – i-a spus iubitul nerecunoscător și a blocat-o pe rețelele sociale…Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești! 

Sursa : dailymail.co.uk

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate