banner marshal garden
Ea și El

Ce aștepări nerealiste au bărbații de la femei?

Băieți… vă iubim dar unele așteptări pe care le aveți de la noi, femeile, sunt pur și simplu absurde! Dacă renunțați la următoarele 8 lucruri, relația noastră va trece cu siguranță la un nivel calitativ superior!

1. Nu putem arăta minunat fără să avem nevoie de timp.

www.oneequalworld.comNu vă mai plimbați prin cameră, nervoși, uitându-vă la ceas din 5 în 5 minute, mormăind: ”Nu ești gata încă?” Cele mai multe dintre noi nu ne-am născut cu frumusețea voastră naturală. Așa că luați loc și așteptați dacă vreți să arătăm minunat.

2. Nu putem fi slabe și cu forme în același timp.

Cei mai mulți dintre voi vă doriți o femeie cu corpul perfect. Ne pare rău băieți! Ceea ce vă doriți voi este în proporție de 99% ireal, iar acel 1% este posibil să nu vrea să iasă cu voi dacă nu sunteți Cristiano Ronaldo, George Clooney sau ceva pe aproape. Apreciați-ne corpul pe care îl avem și vă vom iubi și mai mult pentru asta.

3. Până nu devine oficială relația noastră, avem voie să ieșim și cu alții.

Foarte mulți bărbați pretind ca, în timp ce ei încă mai caută, se mai întâlnesc și cu alte fete, noi să stăm cuminți acasă și să așteptăm răbdătoare telefonul lor. Așa ceva nu se va întâmpla până nu suntem oficial împreună. Până când aflați ce vă doriți, vom rămâne și noi deschise altor oportunități.

4. Nu vom încheia relațiile de amiciție cu bărbații pe care îi cunoaștem.

Da, acum suntem împreună, dar asta nu înseamnă că trebuie să le întoarcem spatele prietenilor noștrii bărbați. Ei sunt în viața noastră cu mult înaintea voastră, ne-au susținut și ajutat fără să ceară nimic în schimb. Dacă vă așteptați acum ca voi să fiți singurii bărbați din viața noastră, greșiți grav. Nu este nimic rău în a avea bărbați prieteni.

5. Nu vă putem ghici gândurile.

Ca bărbați, nu sunteți obișnuiți să vorbiți despre problemele și sentimentele voastre. Am înțeles. Nu sunteți învățați să vă plângeți. Nu vreți să păreți slabi. Dar dacă ceva vă supără cu adevărat, am prefera să știm! Ne putem da seama din comportamentul vostru că ceva nu este în regulă, dar în loc să ne puneți 1000 de întrebări precum: ”S-a întâmplat ceva ieri la serviciu?”, ”Se simte bine mama ta?” etc. mai bine spuneți direct care este problema. Chiar apreciem lucrul acesta!

6. Nu putem să vă sunăm mai puțin și mai mult în același timp. 

Da, știm, nu vă place să vă sunăm de 10 ori pe zi, iar între telefoane să vă trimitem mesaje. Dar, în același timp, dacă nu vă sunăm suficient de mult, considerați că nu suntem implicate. Ajutați-ne să aflam care este limita între prea mult și prea puțin.

7. Rar vom face o excepție de la regulile noastre pentru voi. 

Cele mai multe dintre noi avem aceste mici reguli când vine vorba de întâlniri: “fără sărut la prima întâlnire”, “regula celei de-a cincea întâlniri” etc. Aceste reguli există în mintea unei femei din anumite motive. Nu vrem să ne simțim o pradă ușoară sau folosite. Nu vrem să fim rănite sau să devenim prea apropiați până nu vă cunoaștem îndeajuns. Dacă, întradevăr, meritați, vom încălca regulile fără nici un alt efort din partea voastră.

8. Nu putem fi partenera neoficială și emoționale în același timp. 

Băieți, uneori nu ne deranjează să avem doar o relație fizică chiar dacă nu suntem într-o relație. Dar dacă nu sunteți în căutarea unei relații, atunci lăsați la o parte sentimentalismele, prânzul împreună sau să ne cereți sfaturi legate de slujbă. Dacă este ”doar sex” atunci să ne limităm la asta, nu veniți cu bagajul emoțional și cu false speranțe.

Sursa: lifehack.org
Foto credit: iStock

Femei de 10 pe Facebook