Ea și El Pe canapea

M-am hotărât! De astăzi sunt frumoasă!

De astăzi m-am hotărât să fiu Frumoasă. Și dorită. Pentru că numai așa se poate simți o femeie Frumoasă. Atunci când este iubită… și dorită! De cine trebuie și cum trebuie. Pentru că poți fi dorită dar nu și iubită.
M-am oprit din aceste gânduri care mă copleșesc. Eu sunt Frumoasă și… Atât! Iar dacă o femeie nu se lasă dorită atunci va pasi in lumea ei superficială. Dar nu va păși. Va rămâne acolo. Nu vrea să fie dorită. Decât de interlopii sentimentali care nu vor altceva decât o plimbare la ea sau la el și… atât.
Nu a știut și nu va ști niciodată să distingă între cel ce o dorește și cel ce o poftește. Pentru că este oarbă. O orbește lumina celorlalți. Dar alții o adoră. Așa cum este ea. Luminată de umbra lumii. Ea nu a reușit niciodată să treacă mai departe de oglinda lumii. Pentru că imaginea ei a fost mereu atât de adorabilă încât a uitat să fie adorată.
Nu vreau să fiu acea femeie. Vreau să fiu Femeia. Femeia Frumoasă. In primul rând pentru mine. Apoi pentru ceilalți, dacă merită. Iar dacă merită… vor trebui să lupte să mă aibă. Nu mă vând ieftin. Nu mă vând in niciun fel. Mă cucerești sau obosești. Nu există cale de mijloc și nici jumătăți de măsură.
De ce? Pentru că ziua cea mai importantă este Azi. Iar de Azi, m-am hotărât să fiu Frumoasă! 🙂

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Uscatoare rufe