Ea și El

  Cum se poartă un bărbat care se pregătește să-ți dea papucii

 

Oamenii sunt diferiți, de acord, însă în situația unei despărțiri, ei se comportă cam la fel. Din fericire sau din păcate, oare? Ceea ce e sigur este că , în momentul in care partenerul tău se schimbă, brusc sau treptat și se răcește față de tine, este un motiv de neliniște. Iată care sunt cele câteva semne care te avertizează că urmează să ți se dea papucii : 

  1. Dacă la început partenerul tău era un tip plin de viață, iubitor, activ și sentimental, iar acum a devenit inert și neatent la adresa ta, alertă! Ai tot dreptul să intri în panică dacă nu-ți  mai răspunde la mesaje sau te face să-i aștepți prea mult răspunsul. 
  1. Are schimbări frecvente de dispoziție. Orice-ai face, nu e bine. Și tot ceea ce-i plăcea înainte la tine, pare că acum nu face decât să-l enerveze. Provoacă certuri din nimic și îți evită apropierea. 
  1. Dacă înainte obșnuiați să comunicați foarte mult, brusca lui tăcere ar trebui să-ți dea de gândit. Nu-ți mai povestește ce a făcut în ziua respectivă, nu-l interesează cum a fost ziua ta. Iar dacă îl întrebi, îți răspunde sec și telegrafic. 
  1. Par să nu-l mai intereseze nici măcar neajunsurile tale. Ceea ce înainte nu-i plăcea la tine și vroia să schimbe, acum îl lasă rece. A devenit indiferent, ceea ce este cel mai rău. 

5. Se chinuie să-ți dea motive să te desparți tu de el. Începe să se poarte execrabil. 

6. Își manifestă mereu neîncrederea vis-a-vis de viitorul relației voastre. Ca și cum vrea să-ți inoculeze ție această dorință de despărțire.  

7. Compară mereu relația voastră cu a altora. E ca și cum ar vrea să-ți scoată pchii că tu îi oferi mult mai puțin,  decât alte soții, soților lor.

Ia aminte la toate aceste semne. Dacă le-ai observat la partenerul tău, poate că ar fi momentul să aveți o discuție “cu cărțile pe față”.