Timp liber

Cum a cucerit showbizul chitara băiatului roșcovan

De fapt, secretul constă în faptul că a muncit mai mult decât oricare altul…

Ed Sheeran plătește impozite la stat mai mult decât companii celebre precum Amazon și Starbucks, muzica sa umple stadioane întregi, înregistrează melodii alături de legende ale muzicii internaționale, de la Elton John la Cardi B., Justin Bieber, Bruno Mars și Eminem. Lumea îl iubește și urăște deopotrivă. O să zâmbiți, câmd vă vom soune că există orașe ale lumii, în care fanii au înălțat statui ale îndrăgitului cantautor. Spre exemplu, în Moscova!
 Anul 2019 a reprezentat, fără doar și poate, vârful carierei roșcatului britanic : melodia sa “Shape of You” i-a adus al patrulea premiu Grammy, statutul de “cea mai vândută piesă din lume în anul 2017, un loc de frunte în topul Billboard ( ceea ce, pentru un britanic, este o adevărată performanță , dar și poziția nr.9 în topul celor mai valoroase cântece ale tuturor timpurilor.
Contrar așteptărilor, Ed s-a distanțat de modul în care obisnuiesc să trăiască, de regulă, vedetele de talia sa. El s-a însurat, a optat pentru un stil de viață discret, pe domeniul său din Anglia, nu departe de casa părintească.
La ceas de seară, vă invităm să reascultați hitul său : “Shape of you”.


Sursa: the-village.ru

Uscatoare rufe