Femei de 10

“De regulă, femeile se împart cam așa : fie sunt niște virtuoase cu multă carte, fie sunt niște femei ușoare. Părerea mea este că trebuie să fii câte puțin din fiecare! “ – Surprinzătoarele reguli de viață ale actriței Susan Sarandon

Îndrăgita actriță le împărtășește fanilor sai câteva principii de viață. 

Iată-le: 

Cât de plictisitor e să fii Susan! 

În zilele noastre n-o să mai găsiți nicio Susan care să aibă sub 35 de ani. Acum în jurul nostru nu sunt decât “Jessica” . Iar cele care au apucat să se nască “Susan”, își schimbă pe furiș numele în ceva gen “Sigourney”. 

Țin minte cum odată, la un festival de film din Toronto, s-a apropiat de mine o femeie cu o fetița, care mi-a spus că a botezatxo pe cea mică cu numele meu, în onoarea mea. A împins-o pe cea mică spre mine și mă așteptam să-mi spună “Bună, eu sunt Susan!”. Ei, ce credeți? Mi-a întins mânuța ei de copil și mi-a spus “Hello, eu sunt Sarandon!”. 

 

Am învățat într-o școală catolică foarte severă. Nu am fost rebelă, dar obișnuiam să pun foarte multe întrebări incomode.

Nu cred în căsătorie. Cred în dragoste, în încredere, dar nu și în căsătorie. Căsătoria este o mare afacere pentru avocați, nicidecum pentru îndrăgostiți. Nu-mi place ideea că oamenii intră intr-o relație de oarecare subordonare și dobandesc obligații unul față de celălalt. Imi place pur și simplu să mă trezesc alături de bărbatul pe care l-am ales 

Am trăit 23 de ani alături de Tim ( actorul Tim Robbinson) , ceea ce, raportat la obiceiurile din Hollywood, este echivalent cu 50 de ani! Și știți care e secretul? Nu trebuie să-l cauți pe cel mai bun. Pentru că cel care este “cel mai bun”, va apărea el singur! 

Inima. Inima nu e decât un simplu mușchi în corpul tău. Și se comportă ca orice muschi : cu cât îl pui mai mult la muncă, cu atât se dezvoltă mai mult! 

A face dragoste este ca și cum te-ai juca cu o minge de baseball : trebuie, concomitent să te și relaxezi, să te și concentrezi. 

De regulă, femeile se împart cam așa : fie sunt niște virtuoase cu multă carte, fie sunt niște femei ușoare. Părerea mea este că trebuie să fii câte puțin din fiecare! 

Mi se pare dezgustătoare ideea că , intr-o relație dintre doi oameni, unul trebuie să-l completeze pe celalalt. Trebuie să o înveselești, dacă e tristă. Trebuie să-i citești ziarul, dacă nu înțelege ceea ce se petrece în lume. Trebuie să-i pui o melodie pe care n-a mai auzit-o. Trebuie să fii corect într-o disputa cu ea. Trebuie să spui “la naiba, hai să o tulim undeva! “. Dar nimeni nu trebuie să-l completeze pe celălalt. 

 

Am avut noroc : cand halucinogenele puternice au devenit la îndemâna tuturor, depășisem deja vârsta la care m-ar fi putut interesa! 

Eu am fost întotdeauna exagerat de sinceră, în interviuri. Dacă mă întrebați acum, aș fi mințit în unele privințe. Dar acum e prea târziu! 

Cu cât înaintez în vârstă, cu atât sunt mai puțin preocupată de cu m arăt și mi mukt de ceea ce fac. 

Am rămas actriță până în zilele noastre, pentru că nu am știut cum să mă las de asta! 

Producătorii îi distribuie în filme pe acei bărbați, cu care le-ar fi plăcut să semene și pe acele femei, cu care le-ar plăcea să și-o tragă.

Problema “sânilor mari” constă în aceea că posesoarea lor trebuie să opteze între sâni mari și creier. Pieptul meu este însă supraapreciat! 

Cel mai puternic partid din SUA îl reprezintă cele 50 de procente care nu se prezintă la vot. 

 

Sunt total atehnica! Toate aparatele parcă se strică instantaneu atunci când mă apropiu de ele. Abia am învățat să trimit SMS-uri! Și habar n-am să “google”- esc numele meu. Voi “google”-iți? Minunat! Eu, nu. Prefer să rămân în mucuța zonă de confort a neputinței mele.  

Mă mândresc cu faptul că fii mei gătesc excelent! Cel mic, spre exemplu,  coace o pâine extraordinară!

Nu cred să existe ceva care să mă intereseze mai mult decât familia. Copiii noștri au capacitatea să reinventeze lumea de la zero. 

Oamenii neobișnuiți nu mă interesează. Mă interesează cei obișnuiți, care se află în situații neobișnuite. 

 

Nu poți să-ți vindeci sufletul, neglijându-ți trupul! 

Esquire.kz 

Publicitate