Copii și tineri

Doi gemeni de culori diferite au lăsat-o cu gura căscată pe mama lor, atunci când au venit pe lume

 

Acești doi copii nu seamănă unul cu celălalt, însă între ei s-a format o legătură unică. Multă lume, la început, nu vrea să creadă nici în ruptul capului că fetița și băiețelul sunt gemeni. Un astfel de capriciu al naturii pare cu totul și cu totul din sfera fantasticului. Căci nu există decât o șansă la o mie, pentru ca gemenii să se nască de culori diferite. Iar aici diferită nu este numai culoarea pielii, ci si a ochilor, și a părului. 

       Judith Nwokocha, mama acestor gemeni este originară din Nigeria. În anul 2016, cand s-au născut bebelușii, ea aproape că a avut un șoc : “Țin minte că eram sigură că asistenta mi-a adus, din greșeală, un alt copil!” – își amintește femeia, care astăzi lucrează ca fotograf, în Canada. Profesia a ajutat-o să le facă celor mici o mulțime de fotografii, de-a lungul celor 3 ani de viață, fotografii prin care a imortalizat trăznăile lui Kamsi si Kachi.

Desigur că cei din jur ajung foarte greu să creadă că băiatul și fetița sunt gemeni. Faptul că lumea întoarce capetele după ei, pe stradă, n-o mai afectează deloc pe mama lor. 

Ea susține că , dincolo de diferența fizică între cei doi copii, ei sunt foarte asemănători în comportament, iar relația dintre ei este excelentă și devine mai puternică, cu fiecare zi. 

Povestea lui Kachi și Kamsi nu este decât o confirmare a faptului că diferențele ne fac, de fapt, unici.


 

Sursa : adme.ru