Ea și El

Citește aceste rânduri atunci când ți se pare că este timpul să vă despărțiți

Iată că vă stați unul altuia în gât, deja de câteva luni bune. Vă certați în continuu și nu reușiți să cădeți de acord asupra niciunui lucru. Ceea ce , cândva, vi se părea incitant, acum a ajuns să vă enerveze. Nimic nu mai e cum trebuie, nimic nu vă mai iese. Și, oricât n-ar părea de îngrozitor, te trezești că-ți pui următoarele întrebări :

“Poate că e cazul să ne despărțim?”
Lasă-ne să ghicim : totul a început minunat. Ați avut parte de un “love-story” ca-n filme, care era invidiat de toți cei din jur. Familiile voastre se înțelegeau bine, aveați multe în comun, găseați destule motive să vă bucurați și să fiți veseli împreună.
Parea că ieri totul la voi era idilic. Ca-n povești. Și…iată că acum dormiți fiecare pe jumătatea lui de pat, iar între voi a apărut o distanță uriașă. Desigur, fiecare cuplu are probleme dificile, dar curând îți dai seama că , de fapt, asta a devenit noua ta realitate.

Deci…să pleci, sau să rămâi?
Cei mai mulți te vor sfătui să pleci cât poți de repede. Să găsești omul care te va face fericită. Căci tu meriți tot ceea ce e mai bun. Dar asta e mai usor de spus, decât de făcut, mai ales atunci când tu ești personajul principal. Esti legată de acest om. Îți știe toate detaliile intime, cele pe care nimeni altcineva nu le cunoaște. I-ai pus sufletul tău în palmă, și cu asta nu e de joacă. De aceea ți-e greu să pleci, pur și simplu.
Juecata ta este bombardată de intrebări : Sunt eu, oare, fericită în această relație? Oare și alte cupluri traversează astfel de stări de îndoială? Câte certuri se consideră a fi un lucru normal? Când se depășește limita?

Și, cea mai groaznică întrebare : dacă asta este dragoste, atunci de ce am îndoieli?
Dar te rugăm să-ți răspunzi următoarei întrebări : ești fericită? Te simți iubită? Te simți în siguranță? Te bucuri la gândul că vei petrece timp cu partenerul tău? Te surprinzi zâmbind, atunci când te sună?

Dacă ai răspuns afirmativ la toate aceste întrebări, atunci așează-te lângă partenerul tău și stați de vorbă. Reamintiți-vă de ce v-ați îndrăgostit unul de altul, cât de importanți sunteți, unul pentru celălalt. Si , nu uita, nimeni nu e ideal. Dacă vei reuși să depășești greutățile cu care vă confruntați acum și să vă concentrați amândoi pe lucrurile cu adevărat importante, atunci înseamnă că trăiti o poveste adevărată de iubire.

Sursa: soulpost.ru

Publicitate