Ea și El

Cele trei mari greșeli pe care le fac femeile, în viața personală

 

Fiecare femeie se străduiește să-si construiască o carieră, folosindu-și știința și capacitatea, însă niciuna nu poate atinge fericirea personală doar pe baza unor cunoștințe teoretice. Psihologii sunt de părere că noi, femeile, facem trei mari greșeli, în felul în care ne raportăm la sexul opus. Haideți să le detaliem.

Nu mai faceți pe șeful, acasă

Având o anumită funcție, la serviciu, suntem obișnuite să dăm ordine și dispoziții. Deseori, acest comportament ne urmărește și acasă. Le dăm ordine soțului și copiilor, uitând că ei, de fapt, așteaptă de la noi cu totul altceva: dragostea noastră. De multe ori, cufundate în problemele legate de serviciu, nici măcar nu-i mai observăm pe cei din jur. Seara, cu sentimentul datoriei împlinite, ne culcăm, răpuse de oboseală, uitând să-i oferim soțului nostru acele dragoste și tandrețe, pe care le așteaptă de la noi. Tineți minte: cei dragi nu merita acest tratament din partea voastră! Ei au nevoie de voi ca mame și soții. Priviți-i și încercați să înțelegeți ce așteapta ei de la voi. În niciun caz,doar salariul!

Pur și simplu, femeie

Încă o mare greșeală o reprezintă discutarea priblemelor de serviciu, acasă. Astfel de discutii nu fac decât să va îndepărteze de partener. Abilitățile voastre profesionale țineți-le pt serviciu și demonstrați-le în fața șefilor! Dacă v-ați căsătorit din dragoste, făcând greșela de mai sus îi veți crea soțului impresia ca sunteți concurenți și că vă aflați într-o permanentă competiție, și nu că sunteți soț și soție. Crdeți-ne, el vă va iubi nesfârșit, dacă veți ramâne, pur și simplu, femeie.

Creați o familie

Femeile din zilele noastre, mai ales cele care câștigă bine, consideră că, demonstrându-i partenerului de viață, că sunt independente din punct de vedere financiar, acesta le va admira, considerându-le niște femei realizate.
În realitate însă, bărbatul care își întreține familia se simte mult mai bine, decât unul care este nevoit să recunoască faptul că soția este cea care “ține casa”. Încă din cele mai vechi timpuri, bărbatul era cel care întreținea familia, care o hrănea și o proteja. Lasați-l asadar, să se simtă fericit, nu încercați să demonstrati cât de grozave sunteți, ce multi bani câștigati! Nu pierdeți nimic, credeți-ne!

Indiferent de situație, țineți minte că lucrul cel mai important, într-o relație, nu este să arătați cât de deștepte, puternice, performante și independente pe plan financiar sunteți, ci să le oferiti celor dragi grija și dragostea voastre. Să-i înconjurați cu atenție și înțelegere.

Sursa: www.garmoniazhizni.com

surse foto: filipplitvinenko.ru, hochu.ua, xvatit.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.