Ea și El

7 reguli cum să-ți educi soțul

Fiecare femeie visează la o relație fericită cu partenerul de viață. Insă în ultima vreme, nu trece bine niciun an de la acel “DA”, rostit în fața ofițerului Stării civile și deja cei doi se prezintă la notar, pentru a divorța. Există oare vreo metodă prin care să eviți astfel de deznodăminte tragice? Bineînțeles! Va trebui să-ți educi soțul și să faci din el partenerul ideal de cursă lungă. Psihologii site-ului garmoniazhizni.com au reușit să identifice 7 reguli menite a-l transforma pe omul de lângă tine într-un partener perfect! Cu siguranță că psihologii erau femei, deci cu atât mai mult merită să fim atente la recomandările de mai jos:

Regula 1:

www.womansday.com

Nu-i permite niciodată soțului tău să ți se adreseze pe un ton ridicat și folosind cuvinte urâte. Încearcă tu însăți să nu creezi o situație conflictuală, care să-l aducă într-o astfel de stare. Dacă soțul a venit nervos de la serviciu și vrea să se descarce, nu-i face jocul! Lasă-l să țipe, după care, mult mai târziu, explică-i că un astfel de comportament este de netolerat.

Regula a doua

Grăbește-te să-i spui “Pa!” oricătui curtezan, pe care-l observi violent față de cei din jur – verbal sau, mai rău, chiar și fizic. Înseamnă că are violența în sânge. La prima “abatere” față de persoana ta, încetează orice relație cu un astfel de individ. Chiar dacă ai apucat să-ți pui pe deget verigheta!

Regula a treia

Încearcă să te păstrezi la fel de atrăgătoare și de sexy, ca în primele zile ale relației voastre. Este bine știut că, după căsătorie, femeile încep să se neglijeze, focusându-se pe crătiți, aspirator și fierul de călcat. Bărbatul nu va face decât să se îmbuibe cu mâncare, să-și pună pijamaua și să te înlocuiască cu fotoliul din fața televizorului. Așa că, chiar dacă te apuci să speli pe jos, pune-ți o rochiță mini, să aibă ce admira bărbatul tolănit pe canapea!

Regula a patra

cupluFii spontană și neașteptată! Așa vei reuși să alungi rutina din relație și să-i dai acesteia din urmă ceva culoare. Este foarte important să-l inciți pe cel de lângă tine, să-i stârnești în permanență dorința. Poți apela la un nou loc pentru odihnă, la un hobby comun, la un film, ba chiar la o redecorare a locuinței voastre.
Regula a cincea

Iubește-te pe tine însăți, mereu și pretutindeni. Nu te autocritica și, mai ales, nu te raporta la trecut. O femeie care nu se răsfață suficient, arată obosită și fară viață. Nu renunța să aloci timp și bani pentru câte un shopping în favoarea ta!

Regula a șasea

Să nu devii niciodată o “mamă” pentru soțul tău. Încearca să te porți cu el cât se poate de înțelept, dar totodată cochet. Nu vei obține rezultate, dacă vei adopta un ton didactic.

Regula a șaptea

Găsiți puncte de interes comune. Există o multitudine de variante : de la a merge într-o drumeție, până la sporturi practicate împreună. Toate vor ameliora microclimatul din familie voastră.

Sursa: msbeccam.files.wordpress.com, womansday.com