Ea și El

7 fraze pe care le vei auzi din partea unui bărbat care nu te mai iubește

 

Potrivit psihologilor, chiar dacă un bărbat vrea să ascundă de tine faptul că nu te mai iubește, subconștientul sau îl va da de gol, mai ales in timpul dialogului. Dacă vei începe să auzi foarte des frazele de mai jos ( care lipseau, cu desăvârșire, în conversațiile voastre anterioare), înseamnă că, din păcate,  iubirea lui pentru tine s-a stins….

1. “N-am ce să-ți spun, pe tema asta”. Nimănui nu-i place să fie luat mereu la întrebări. Însă atunci când partenerul refuză să povestească, din principiu, ce a făcut în ziua respectivă, este cel puțin ciudat. Dacă nu-l mai interesează părerea ta și nu se mai sfătuiește cu tine în luarea unor decizii, e semn rău”.

2. «Problemele tale nu sunt treaba mea”. 

Aceste cuvinte exprimă clar faptul că , în relația voastră, lucrurile nu merg cum ar trebui. Dacă problemele tale nu-l interesează, înseamnă că nu mai nutrește niciun sentiment față de tine. Oamenii care se iubesc, găsesc mereu timp unul pentru celălalt si încearcă să se ajute reciproc. 

3. «Găsește-ți pe altcineva, dacă nu-ți convine”

În acest fel, el încearcă să te controleze și să te manipuleze, nevrând să se schimbe și sugerând că ar trebui să accepți toate defectele lui. Oamenii care se iubesc trebuie să încerce să se înțeleagă unul pe celalalt și să fie în armonie. 

 

4. «Nu pot să am încredere în tine” 

Este posibil ca aceste cuvinte să urmărească declanșarea unui scandal, care să ducă la ruptura definitivă în relație. Sau poate încearcă să se justifice pentru ceva anume. În orice caz, asta nu e iubire. 

5. «Fă cum vrei”

Asta demonstrează că el păstrează distanța și nu-l mișcă nimic legat de tine. Nu-i pasă, pur și simplu, ce ai de gând să faci și dacă faci bine sau nu. 

6. «Nu-ți mai face atâtea probleme”

Când încerci să deschizi discuția despre problemele voastre, el va evita acest lucru. Va spune că exagerezi. Dacă te iubește,  îți va împărtăși trăirile : le va asculta și respecta. 

7. «Da, doar ti-am spus că te iubesc” 

Cănd iubești, nu trebuie să folosești acest ton. Trebuie doar să spui “Te iubesc!”. Dacă are o astfel de reacție, înseamnă că se simte cu musca pe căciulă.

    Ei, în lumina celor de mai sus, credeți că partenerul vostru va mai iubește?…

Sursa : soulpost.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.