Ea și El

Zece condiții pentru a cuceri un bărbat de 10.

Genialul textier al anilor ‘80-90, care și-a așezat inspiratele versuri pe muzica marilor compozitori ai vremii – l-am numit aici pe Dan V.Dumitriu – traiește acum peste ocean, departe de atât de numeroșii sai admiratori din România. Și mai ales de..admiratoare! 😉
Revista noastră îl readuce printre voi, prin intermediul unei rubrici inaugurată astăzi și dedicată, evident,  Femeilor de 10.
…și nu numai lor!

Așadar, în primul episod, autorul – un bărbat cu lipici la femei – vă vine în ajutor, în dorința voastră de a cuceri un bărbat de 10. Iată ce ne îndeamnă așadar DAN V. DUMITRIU :

1.Trebuie sa-l atrageti din punct de vedere sexual.O sa spuneti “ia uite si la obsedatul asta !”Totusi acesta este adevarul,pentru ca ,spre deosebire de femeie ,care este interesata in primul rand de latura afectiva ,barbatul este ghidat la inceputul unei relatii,mai mult de hormoni.Mintea si sufletul intervin ceva mai tarziu (daca mai intervin ).

2.Nu vorbiti prea mult. Spun asta din mai multe motive.In primul rand,un barbat de 10 este prin definitie un om inteligent,care va analiza fiecare cuvant pe care il spuneti ,iar atunci cand vorbiti fara oprire,riscati sa scapati o doza zdravana de banalitati,care il vor plicisi si asta in cel mai bun caz.Pe de alta parte,mai putine vorbe va vor face sa pareti enigmatice,ceea ce ii va starni interesul si instinctul de cuceritor.In general barbatilor le place mai mult sa cucereasca ei,decat sa fie cuceriti.Lasati-i sa creada asta ,chiar daca nu e adevarat.

3.Fiti in orice imprejurare cocheta si aranjata,fara a va machia prea strident.Eleganta unei femei ,ii subliniaza toate celelalte atuuri.Chestia cu “Cine ma place ,ma place si asa”este foarte departe de adevar.

4.Fiti independente.Barbatul de 10 este ,in general atras de femeile cu caracter.Nu ii plac femeile “sterse “nici daca sunt frumoase,caz in care le va utiliza ,eventual,pentru a satisface impulsurile hormonale si cam atat.

5.O data contactul stabilit,nu fiti sufocante.Barbatul de 10 isi iubeste libertatea.Lasati-l sa creada ca inca o are.Dati-i timpul .sa va doreasca si mai ales,
sa creada ca v-ar putea pierde in orice moment.

6.In public fiti intotdeauna aliatul lui.Nu uitati ca vorbim de un barbat de 10,ceea ce presupune ca in general,are dreptate in ceea ce spune sau face,chiar daca pe moment vi se pare altfel.Eventual puteti sa-i cereti explicatii,mai tarziu,cand sunteti singuri.

7.Aratati-va interesate de ceea ce face,de munca lui, de pasiunile si de visele lui si cereti-i sa vi le povesteasca. Barbatului de 10 ii place sa vorbeasca despre ele si va incepe sa va perceapa ca o partenera in ceea ce isi doreste.

8.Cand ii vorbiti de lucrurile care nu va convin la el (ca mai sunt si de-astea )faceti-o pe un ton prietenos ,lipsit de arogata si incercati sa mascati nemultumirea voastra, prezentand-o ca pe un indemn spre mai bine.

9.Evitati confruntarile directe,in care ati pierde mai mult decat ati castiga.

10.Nu uitati niciodata ca nimic nu este castigat definitiv si ca trebuie sa recuceriti barbatul de 10, in fiecare zi.
Daca ati dus la bun sfarsit toata aceasta lista,inseamna ca ati reusit sa deveniti,din punctul lui de vedere,o femeie de 10.

 

Femei de 10 pe Facebook