Ea și El

Fetele trag mai tare ca băieții

Stai, stai…nu de fiare vorbesc. Nici la muncă sau pe undeva. Cocaina. Pe nas. Fetele trag mai mult, mai tare și mai des decât băieții.
A ajuns un fenomen. Puține dintre ele o fac asumat sau organizat. E fix ca alcoolul sau masa la club. „Lasă, fă, ca ne descurcăm noi la fața locului”.
Zis și făcut. Ajung acolo ca niște zambile cu doar câteva mesaje aruncate la doi-trei pinguini și pelicani. Pinguinilor mai scurt așa „Loft?”, că ăia se bucură oricum. Pe pelicani îi iau mai frumos „hey, te pup, ?. Ce mai faci?” Eu, personal, știu că am fost (și sunt) amândouă. Cel mai dulce fraier. Apoi afli că vrea să vină și cu prietena ei, urâtă dar foarte tupeistă, care bea mult, dar măcar are grija de ambele genți. Și cum nasoala stă jos, ea îi face și bunăciunii pahar după pahar că, na, ei îi e rușine și de la tine nu l-au primit decât pe primul.
Când ajung, se țin bine pe tocuri, echipamentul impecabil, caroseria – la care deși au umblat mulți – încă e forță. Cum ajung și își securizează amândouă câte un pahar, se pișă puțin în jurul mesei, ca să-și marcheze teritoriul și se pun pe telefonie. Bam-Bam selfie, boom-boom Instagram, Snapchat, pe facebook nu, că e de moși. Se rup imediat în hashtaguri de zici că sunt din ceva familie regală și nu că l-au supt pe Leo de la Strehaia toată noaptea. #loft #watchme #blessed #ilovemylife #thisiswhatyoucamefor #soblessed.
Timpul trece și nașpeta semnalează că s-a terminat sucul de mere. Nimeni n-o bagă în seamă, așa că se reprofilează amândouă pe vodca seacă. De la treaba asta se activează și nevoia de cox mai mare. Toate o fac, nu mai poți să iei o limbă-n gură în club fără să-ți iei amar în gură de-ți vine să bei din frapieră. Dacă cumva le-ntreabă cineva, treaba asta e ca f––. Au mai făcut-o, dar doar o dată. Și era cu cineva pe care-l iubeau și nu prea le-a plăcut. „Dar ai?”. Nu fă, te-ntrebam doar așa. Panică generală. Bucata îi semnaleaza borâtei situația și aia se pune pe treabă. Îți întreabă toată masa: „băi, noi cum ne energizăm și noi?”.
De aici începe drama. De unde se uitaseră urât spre toată lumea de la masa ta, cu o treaptă mai sus decât celalalte, acum coboară și ochii și standardele către plebe. #watchme Încep să dea mesaje disperate la cele câteva ciori și clanuri pe care le-au reperat în drumul spre masă. #blessed Nasolia găsește o combinație, două linii direct la baie, dar cu tot cu o muie profi, făcută de cealaltă. #blessed Frumușica acceptă. #ilovemylife Ceva mai târziu le vezi ieșind din toaletă șifonate și un pic pătate de spermă. Ciufulite și cu rimelul curs. Fața un pic strâmbă, dar fericite. #thisiswhatyoucamefor

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.