Ea și El

4 fenomene surprinzatoare ale psihologiei feminine, despre care nici măcar femeile nu știu

Femeile sunt niște ființe senzaționale, care ne lasă deseori cu gura căscată. Circulă, bunăoara, legende despre intuiția feminină, iar lofgica lor ne impresionează prin flexibilitatea sa. Astăzi va vom dezvălui 4 fenomene interesante ale psihologiei feminine, despre care nici măcar voi n-ați auzit!

Femeilor le plac bărbații triști

Dragi bărbați, să nu ne ințelegeți greșit! Asta nu înseamnă nicidecum că, la întâlnirile cu preafrumoasele voastre, trebuie să stați triști, ca niște momâi! Ne referim la faptul că ar fi foarte bine să le împărtăsiți și lor frământările și tristețile voastre. Acest lucru va ajuta foarte mult relația. Femeile sunt niște ființe emoționale. Dacă ele vor vedea că sunteți sinceri față de ele, deci aveți încredere în ele, acest lucru va însemna foarte mult pentru iubitele voastre.

Zâmbetul reprezintă o excelentă metodă de manipulare, în relația cu o femeie

Si deși cuvântul “manipulare” sună foarte dur, nesincer și neplăcut, trebuie să va consolați cu faptul că manipularea există, într-o formă sau alta, în viața fiecăruia dintre noi. Astfel că, în dialogurile voastre cu femeile, dragi bărbati, dacă îi veți spune ce anume să facă și, în același timp, îi adresați un zâmbet cald, șansele ca ea să va asculte cresc exponențial.
Cauza se ascunde din nou în caracterul emoțional al femeii. Se știe ca “femeile iubesc cu urechile”. Ceea ce-i spuneți prin vorbe , este mai putin important decât ceea ce-i transmiteți prin limbajul gesturilor. Și, credeți-ne, noi, femeile , suntem foarte atente la fiecare gest mărunt al vostru. Așa că încercați să fiți cât mai sinceri și să zâmbiti.

După o ceartă, femeia are nevoie de mai mult timp pentru a se calma

Prin natura lor, femeile reacționează mult mai aprig la stimulii emoționali. De aceea, dragi bărbați, după un scandal în familie, nu încercați să vă impăcați rapid, și în niciun caz nu cu formula “ Eu te iert, dar de greșit, tot ai greșit”. N-o să ajungeți nicăieri. De multe ori, starea conflictuală se perpetuează numai pentru că bărbatul a reușit sa se calmeze, însă sistemul nervos al femeii înca este surescitat. In această situație, tăcerea e de aur. Îmbrățișati-o ( dacă va permite) dar nu-i spuneți nimic, până când nu va reîncepe ea dialogul.

Frumusețea e importantă

Și încă cum, dragi bărbați! Și toate acele creme, borcănele, sticluțe, care inundă policioara de la baie ne sunt cât se poate de necesare! Da, noi chiar le folosim! Da, permanent! Așa că nu încercați să le dați mai încolo! Și este pe deplin explicabil. Este, de fapt, o chestiune de instinct. Atunci când femeia este atrăgătoare, ea nu numai că simte iubirea partenerului său, dar crește și în ochii concurenței. Dacă avem de a face cu o femeie singură, frumusețea ei ii crește șansele de a-și găsi perechea. Așa că nu vă dați ochii peste cap, atunci când aleasa inimii voastre și-a făcut o nouă programare la salonul de cosmetică!

Sursa: www.garmoniazhizni.com

Publicitate