banner marshal garden
Femei de 10

Ce putem învăța de la nemțoaice? 6 reguli simple de viață

Dincolo de diferențele de educație și cele dintre concepțiile lor despre lume și viață, toate femeile tind să se realizeze și mai ales să fie fericite. Le-am studiat puțin pe binecunoscutele „frau” din Germania și am învățat de la ele felul în care și noi ar trebui să ne ocupăm de propria persoană.

1.Înțelepciunea feminină.
Nu trebuie să privim bărbații ca pe un mijloc de rezolvare a tuturor problemelor. Oamenii nu sunt veșnici. Partenerul tău poate dispărea, la un moment dat sau, pur si simplu, își poate perde slujba. Trebuie să știi în permanență pe ce te poți baza. Dacă nu înveți, din timp, să te descurci singură, la un moment dat îți va fi foarte dificil.

2.Să fii tu însăți, și nu o simplă menajeră, soție și mamă
Nemțoaicele nu sunt niște femei de carieră înverșunate și nici nu-și neglijează statutul de mame sau soții, cum ar putea părea, la o primă vedere. Pur și simplu, nu-și fac din asta un scop în viață. Ele sunt realiste. Sunt gata de orice ; la urma urmei, infertilitatea unuia din parteneri sau absența, în general, a unui partener de viață – sunt elemente reale, in zilele noastre.

3.Femeia este o personalitate la fel de importantă ca și bărbatul.
Dacă un neamț adult, fără familie, este considerat a fi un „lup singuratic” , o nemțoaică singură este asimilată ca fiind ” o leoaică solitară”, și nu o ființă amărâtă și fără pereche, cum e privită la noi. Iar dacă totuși va avea familie și copii, nemțoaica nu-și va abandona niciodată vechile preocupări și hobby-uri.
Da, ea poate fi o mamă devotată și o sotie iubitoare, chiar dacă îsi face tatuaje și se ocupă cu scufundările, spre exemplu.

4.Viața personală a celor din jur, este fix problema lor.
În Germania n-o să auzi niciodată întrebari de genul ” De ce ești încă singură?”, ” De ce nu faci copii?”. Nici măcar despre vârsta ta nu vei fi niciodată întrebată. Nu e nimic ciudat în asta : pur și simplu nemților nu le place să se bage în viața altora. Și nici altii, în a lor!

5.Abordarea directă, regula de bază.
O nemțoaică nu va prea tăinui diverse lucruri și nu va țese intrigi. Dacă nu-i place ceva, îți va spune în față. Dacă n-are chef să iasă cu o prietenă, nu-și va bate capul să inventeze motive, ci pur și simplu va refuza, pe motiv că n-are chef. Dacă va cădea în depresie, nu se va încărca cu diverse treburi, ci va merge la doctor și-și va lua trei zile de concediu, să se odihnească. Dacă nu se simte bine pe tocuri, va trece imediat la adidași.

6.Frumusețea naturală.

Multora ni se pare că nemțoaicele exagerează cu atitudinea lor jemanfișistă la adresa ținutei lor. Noi ne-am obișnuit sa considerăm o adevărată sarbătoare partidele de shopping. Nemțoaicele gândesc altfel : dacă nu au de a face cu un eveniment anume, atunci cea mai bună ținută o reprezintă blugii și încălțămintea fără toc. Iar machiajul trebuie să fie cât mai natural!
Sursa: takprosto.cc

Surse foto: oktoberfest-munchen.com, en.peopleandcountries.com,

Femei de 10 pe Facebook